Hoe begint u met Bix?

Bix is een gratis functie voor alle klanten van One.com, dus het eerste wat u nodig heeft is een webruimte bij One.com. De volgende stap is het maken van een drive:

1. Log in op het Configuratiescherm op www.one.com
  2. Kies het icoon voor Bix
  3. Klik op Bix aanmaken.

Bij het aanmaken van een nieuwe drive maakr u ook een nieuwe gebruiker aan, die uniek is voor die drive. U kunt ook een reeds bestaande Bix gebruiker kiezen of de gebruiker wijzigen nadat de Bix is aangemaakt.

Download applicaties:

Vanuit het Configuratiescherm kunt u eenvoudig alle applicaties downloaden van waaruit u uw Bix documenten wilt bereiken en bewerken. U kunt de applicaties voor iPhone/iPad downloaden in de AppStore en voor Android in Google Play. U kunt ook toegang krijgen tot uw drive via uw internetbrowser door in te loggen op de Bix File Manager.

Waar kan ik de Bix downloaden?

Handleidingen om u op weg te helpen:

Volgt u, zodra u de Bix software heeft gedownload en geïnstalleerd op uw apparaat, de volgende handleiding:

Bix gebruiken op Windows
Bix gebruiken op Mac
Bix gebruiken op iPhone
Bix gebruiken op iPad
Bix gebruiken op Android

U bent nu klaar om de Bix te gaan gebruiken