Hoe activeer ik SSH voor mijn webruimte?

SSH verbetert de veiligheid van uw webruimte door u de mogelijkheid te geven om te verbinden met de webruimte via versleutelde verbindingen. Maak verbinding en verplaats bestanden veilig via SFTP of maak direct via een terminal verbinding met uw webruimte.

SSH activeren voor uw webruimte:

1. Log in op uw Configuratiescherm
  2. Klik op SSH & FTP
  3. Kies bij SSH-toegang toestaan voor Aan
  4. Klik op Opslaan

Het standaard wachtwoord voor SSH veranderen:

1. Log in op uw Configuratiescherm
  2. Klik op SSH & FTP
  3. Onder SSH-toegang toestaan, klik op Verzenden

U ontvangt een e-mail met daarin een link die u kunt gebruiken om uw SSH-wachtwoord te veranderen.

Gebruik de volgende info als u verbinding maakt met SSH:

Host:ssh.example.com
Gebruikersnaam : example.com
Wachtwoord: degene die u gekozen heeft voor SSH in uw Configuratiescherm
Poort: 22

Vervang example.com wel met uw eigen domein.

Gebruik een programma zoals Putty op Windows of Terminal op Mac om verbinding te maken via SSH vanaf uw computer.

Gebruik de volgende info als verbinding maakt met SFTP:

Host: sftp.example.com
Gebruikersnaam: example.com
Wachtwoord: degene die u gekozen heeft voor SSH in uw Configuratiescherm
Poort: 22

Vervang example.com wel met uw eigen domein.

Gebruik een programma zoals Filezilla of Cyberduck om verbinding te maken via SFTP vanaf uw computer.

Waar zijn mijn bestanden geplaatst?

U vindt uw webruimte in een publieke map die /www heet en uw privé home map via /home/example.com - vervang example.com met uw domein.

Hoe maak ik verbinding met mijn webruimte via SSH?
Welke functies zijn beschikbaar voor SSH?