Exchange Active Sync op Android gebruiken

Exchange Active Sync (EAS) is een protocol dat wordt gebruikt om mails, contacten en kalenders te synchroniseren. Bij One.com kunt u Exchange Active Sync gebruiken op uw iPhone, iPad en Android apparaten.

Let op: De instructies voor het instellen van Exchange Active Sync kunnen verschillend zijn per Android apparaat. Voor meer hulp kunt u contact opnemen met de support.
  1. Tik op Instellingen
  2. Onder Accounts, tik op Account toevoegen
  3. Tip op Microsoft Exchange ActiveSync
  4. Voer uw e-mailadres in
  5. Voer het wachtwoord voor uw e-mailadres in.
  6. Klik op Manuele installatie
  7. Als er een domeinveld is laat deze dan leeg.
  8. Voer uw gebruikersnaam in. Uw gebruikersnaam is het volledige e-mailadres dat u heeft ingesteld via het Configuratiescherm.

Let op: Wanneer domein en gebruikersnaam in hetzelfde veld staan, zorg ervoor dat u enkel de gebruikersnaam hier invoert.

9. Voer uw e-mail wachtwoord in.
  10. Voer in het Exchange server veld m.one.com in.
  11. Selecteer Gebruik beveiligde verbinding SSL
  12. Selecteer Accepteer alle SSL certificaten
  13. Tik op Volgende
  14. Selecteer de Account opties die u wilt
  15. Tik op Volgende
  16. Selecteer de instellingen die u wilt onder Account opties
  17. Tik op Volgende
  18. Voer een naam voor uw account in
  19. Tik op Volgende

Exchange Active Sync gebruiken op iPhone
Wat is Exchange Active Sync?