Exchange Active Sync gebruiken op iPhone

Exchange Active Sync (EAS) is een protocol dat wordt gebruikt om mails, contacten en kalenders te synchroniseren. Bij One.com kunt u Exchange Active Sync gebruiken op uw iPhone, iPad en Android apparaten.

Let op: De instructies voor het instellen van Exchange Active Sync zijn afhankelijk van welke versie van IOS u gebruikt op uw apparaat. Wij gebruikten iOS 7.0.6 in deze handleiding. Voor meer hulp kunt u contact opnemen met de support.
  1. Tik op Instellingen
  2. Ga naar beneden en klik op E-mail, contacten, agenda's
  3. Klik op Voeg account toe
  4. Klik op Exchange
  5. Voer uw e-mailadres in
  6. Voer het wachtwoord voor uw e-mailadres in.
  7. Voer een beschrijving voor uw account in.
  8. Klik op Volgende
  9. Voer in het Exchange server veld m.one.com in.
  10. Laat het domein veld leeg
  11. Voer uw gebruikersnaam in. Uw gebruikersnaam is het volledige e-mailadres dat u heeft ingesteld via het Configuratiescherm.
  12. Klik op Volgende
  13. Selecteer wat u wilt synchroniseren door de schakelaars te verschuiven:

- E-mail
    - Contacten
    - Agenda's

Let op: Synchroniseren van Herinneringen en Notities wordt niet ondersteund.

14. Tik op Opslaan

Wilt u de tijdsperiode van gesynchroniseerde mails aanpassen?

Standaard is er een synchronisatietijd ingesteld van 1 week.

1. Tik op Instellingen
  2. Ga naar beneden en tik op E-mail, contacten, agenda's
  3. Tik op de Exchange Active Sync account
  4. Ga naar beneden en tik op Synchroniseer e-mails voor
  5. Selecteer de tijdsperiode die u wilt synchroniseren

Exchange Active Sync op Android gebruiken
Wat is Exchange Active Sync?