Waar kan ik de Bix downloaden?

Download de Bix app naar uw mobiele apparaat en krijg toegang tot uw bestanden terwijl u onderweg bent.

Windows Computers
Bix software voor Microsoft Windows is hier te downloaden of in het Configuratiescherm van uw webruimte.

Mac Computers
Bix software voor Mac OS X  is hier te downloaden of in het Configuratiescherm van uw webruimte.

iPhone, iPad en iPod Touch
Bix Apps voor iPhone, iPad, en iPod Touch zijn als download verkrijgbaar in de App Store en op het Configuratiescherm van uw webruimte Bix Apps voor iPhone en Bix Apps voor iPad.

Android Telefoons
Bix Apps voor Android telefoons zijn als download verkrijgbaar op Google Play en op het Configuratiescherm van uw webruimte: Bix Apps voor Android.

File Manager
U heeft toegang tot Bix zonder dat u software hoeft te downloaden en installeren. Dit doet u door rechtstreeks via uw browser in te loggen op de File Manager op deze pagina:File Manager.