Als u meer dan één login voor uw account nodig heeft

U kunt Gastgebruikers aanmaken en die toegang geven tot geselecteerde functies in uw Configuratiescherm. Op deze manier kunt u iemand toegang geven tot verschillende functies op uw account, zonder dat u uw persoonlijke wachtwoord hoeft te delen.

Gastgebruikers aanmaken

1. Klik op Gastgebruikers in uw Configuratiescherm en begin met het aanmaken van gastgebruikers.
  2. Klik dan op Nieuwe gebruiker toevoegen.
  3. Voer het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in en stel de gebruikersrechten in door de verschillende vakjes aan te vinken.
  4. Klik Toevoegen, dan wordt er een e-mail gestuurd naar de gebruiker met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Als u al een nieuwe login heeft aangemaakt
U heeft nog geen nieuwe login aangemaakt