Hvordan flytter jeg mit .se-domæne til One.com?

1. Skriv dit domæne i søgebjælken

For at flytte et eksisterende .se-domæne til os skal du indtaste domænenavnet i søgebaren på forsiden af vores hjemmeside. Klik på "Søg" og derefter "Ja, dette er mit domæne". Fuldfør ordren ved at følge de næste trin i guiden.

2. Aktiver webhotellet

Når ordren er fuldført, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. I denne e-mail er der to links, et til din faktura og et andet til aktiveringssiden. For at flytte dit .se-domæne til os skal du aktivere webhotellet ved at indtaste sms-koden på aktiveriringssiden eller ved at sende os domæneformularen.

Du kan sende den underskrevne domæneformular pr. fax, som brev eller scannet og vedhæftet en e-mail til One.com (salg@dk.one.com). Desuden skal du bede din tidligere udbyder om et Auth-id og indtaste dette via linket i ordrebekræftelsesmailen.

3. Opret dine e-mailadresser og upload din hjemmeside

Så snart du modtager dine adgangsoplysninger, kan du logge ind i Kontrolpanelet og oprette dine e-mailadresser på vore server. De kan ikke flyttes automatisk, så det er nødvendigt, at du opretter dem i Kontrolpanelet. Du kan uploade dine data via FTP til dit webhotel hos One.com. Din hjemmeside kan først tilgås på vores server, når dit domæne er flyttet.

4. Opsig dit gamle webhotelabonnement

Du skal huske selv at opsige dit webhotel hos din tidligere udbyder.