Opret en hjemmeside med WebCreator

Lav hjemmeside ved hjælp af en skabelon

For at lave en ny hjemmeside ved hjælp af en skabelon, skal du vælge WebCreator ikonet på forsiden af dit kontrolpanel, som du finder på vores hjemmeside.

Klik på Næste (next) under Lav hjemmeside ved hjælp af en skabelon.

Vælg en skabelon til dit website.

Du vil nu se en liste over de tilgængelige skabeloner. Klik på knappen View for at se skabelonen eller Select for at vælge skabelonen og starte installationen.

Du kan få vist en hjemmesideskabelon før du beslutter dig.

I det nye vindue skal du skrive navnet på dit nye projekt (project name). Det kunne for eksempel være Min Hjemmeside.

Dit projekts navn vil ikke blive vist på din hjemmeside. Som standard vil din nye hjemmeside udskifte din nuværende forside.

Du har også mulighed for at vælge et andet filnavn til den side du er ved at oprette. Web page title er den tekst der vises øverst i en browser, når en person ser din side. Som standard er titlen dit domænenavn. Udskift teksten i feltet Menu text for at give siden et andet navn i menuen.

Indtast dine hjemmesideoplysninger for at installere designskabelonen på dit webhotel.

Såfremt alle felter er udfyldt korrekt, vil du blive videresendt til en side, der bekræfter at skabelonen blev installeret korrekt.

Det lykkedes at installere skabelonen.

Klik på Finish for at afslutte installationen og begynde opbygningen af din side.

Rediger i din eksisterende hjemmeside

Rediger din eksisterende hjemmeside med WebCreator.

Hvis du har en hjemmeside, enten på dit webhotel eller på din computer, skal du gennemgå en af de to nedenstående punkter.

Angiv om din hjemmeside er på serveren eller på din computer.

Filerne til min hjemmeside ligger på webserveren

Hvis du allerede har oprettet et projekt eller har en anden HTML-side på dit webhotel, skal du vælge filen fra listen. Listen er delt op i to dele:

Oversigt over projekter - som indeholder de projekter du har oprettet.

Her ser du en liste over dine nuværende hjemmeside-projekter.

Hvis du klikker på View vil du blive ledt til forsiden af projektet.

Hvis du klikker på Edit vil WebCreator åbne med din forside klar til redigering. De underliggende sider vil du kunne se i sidebaren i venstre side af skærmen.

Vælg at se eller redigere et hjemmeside-projekt.

Oversigt over filer - som indeholder alle HTML-filer på dit webhotel.

Fil-listen viser alle HTML-filer placeret i webhotellets rodmappe.

Også her kan du enten klikke View for at se hver fil, eller Edit for at åbne filen i WebCreator.

Se på forhånd eller rediger en fil i WebCreator.

Filerne til min hjemmeside skal uploades til webserveren

Hvis dine hjemmesidefiler ikke er blevet uploadet til dit webhotel endnu;

Klik på det øverste link for at starte din FTP-klient, eller det nederste for at åbne File Manager.

Du skal uploade din hjemmeside for at kunne redigere den med WebCreator.

Design din egen hjemmeside fra bunden

Med WebCreator kan du også oprette en hjemmeside helt fra bunden.

Hvis du vil lave din hjemmeside helt fra bunden, skal du vælge denne mulighed. Her kan du vælge en Blank side med eller uden centreret fastbredde layout. Hvis du er i tvivl, skal du vælge en side uden centreret fastbredde.

Begynd med en blank side og byg din hjemmeside helt fra bunden af.