Fejlfinding WebCreator

WebCreator starter ikke

Hvis et pop op-vindue med WebCreator ikke åbner, skal du sørge for at pop-up blokering er slået fra. Det kan være en værktøjslinje eller et pop-up-blokeringsprogram. Slå disse fra og tillad pop-ups for dit domæne i din browser.

For at slå pop-up-blokering fra i Internet Explorer vælg Funktioner -> Blokering af Pop up-vinduer -> Indstillinger for blokering af Pop up-vinduer

Deaktivere pop-up blockeren i Internet Explorer. Vælge indstillinger i Internet Explorer tools menuen. Vælge pop-up blocker indstillingerne.

Dette vil åbne følgende menu:

Tillade pop-ups for dit one.com domæne.

Skriv dit domænenavn (fx example.com) og klik på Add.

Min hjemmeside blev overskrevet af en skabelon.

Hvis du har oprettet en ny index.html-fil, vil din gamle index.html-fil blive omdøbt til index.html-061123-1401.html (numrene vil variere). For at gendanne din hjemmeside, skal du slette den nye index.html og omdøbe index.html-061123-1401.html til index.html

Genskabe oprindelig hjemmeside hvis erstattet af en skabelon.