Opdater kreditkortoplysninger til automatisk betaling

Klik på Control Panel-ikonet for at logge på.

Log paa Kontrolpanelet

Indtast e-mail og adgangskode, og klik på Log in.

Indtast dit domaene og adgangskode

Klik på Subscriptions (Abonnement) og dernæst Edit.

Klik på abonnement-ikonet

Sørg for at afkrydsningsfeltet "Fremtidige abonnementsfornyelser vil blive trukket på mit betalingskort." er hakket af og klik på Update Card (Opdater kort).

Sæt hak i afkrydsningsfeltet for automatisk betaling af fornyelse

Indtast dine kreditkortoplysninger og klik på Update Card (Opdater kort). Dine kreditkortoplysninger til brug ved automatisk betaling af fornyelse er nu blevet opdateret.

Indtast dine kreditkortoplysninger

Bemærk: Hvis der er en udestående faktura på din ordre, skal du betale den, før du kan opdatere dine kreditkortinformationer.