Opsætning i Microsoft Outlook 2013

Åbn Outlook og vælg File.

Åbn Outlook og vælg fil

Klik på Add Account.

Klik på tilføj konto

Tjek Manual setup or additional server types og klik på Next.

Tjek manuel opsætning

Vælg POP or IMAP og klik på Next

Vælg POP eller IMAP

Indtast Your Name og E-mail Address. Vælg IMAP som din kontotype. Ved Incoming mail server (IMAP), taster du imap.one.com. Ved Outgoing mail server (SMTP) taster du send.one.com. I Logon Information skal du skrive den e-mail address og det password, som du valgte i kontrolpanelet. Klik på More Settings.

Indtast navn og e-mail

Vælg Outgoing Server og tjek My outgoing server (SMTP) requires authentication.

Vælg udgående server

Vælg Advanced. Ved Incoming server (IMAP) skal du taste 993 og vælge SSL. Ved Outgoing server (SMTP) taster du 465 og vælger SSL. Klik på OK og derefter Next.

Vælg avanceret

Klik på Close

Klik på luk

Du har nu sat din konto op i Microsoft Outlook 2013. Klik på Finish.

Klik på afslut