Opsætning af Windows Mail

Åbn Windows Mail og vælg Tools. Vælg Accounts....

Opsætte One.com mail i Windows Mail.

Klik på Add...-knappen

Tilføje en e-mail konto i Windows Mail.

Vælg E-Mail Account og klik på Next.

Vælge kontotype.

Skriv dit Display name og klik på Next.

Udfylde navn der skal vises i afsenderfeltet til den udgående besked.

Skriv din E-mail-adresse og klik på Next.

Indtast din e-mailadresse.

Vælg IMAP og tast imap.one.com i Incoming mail (IMAP) server.

Som udgående e-mailserver (SMTP), tast send.one.com og marker Outgoing server requires authentication.

Opsætte e-mail servere for IMAP og SMTP i Windows Mail.

Skriv din e-mail-adresse og adgangskode du oprettede i kontrolpanel (Vælg Create new mail account

Indtaste e-mailadresse og adgangskode som oprettet i kontrolpanel.

Du har fuldført opsætningen. Klik på Finish.

Afslut e-mail konto opsætningen af One.com mailen i Windows Mail.

Opsætning af One.coms SMTP-server i Windows Mail

Vælg din nye konto og klik på Properties-knappen.

Indstille SMTP serveren for One.com mailen i Windows Mail.

Vælg Advanced-fanebladet. Ved Outgoing mail (SMTP) (udgående post) skriver du 465 og vælger This server requires a secure connection (SSL). Ved Incoming mail (IMAP) (indgående post) skriver du 993 og vælger This server requires a secure connection (SSL).

Indstille port for udgående server til 2525.

Klik på Ok.