Opsætning i Windows Live Mail

Start Windows Live Mail, vælg Tools og derefter Accounts. Klik på Add og vælg E-mail Account.

Opsætte One.com mail i Windows Live Mail.
Vælge hvilken type konto der skal tilføjes.

Indtast din e-mailadresse i feltet E-mail address. Indtast derefter den adgangskode, du valgte, da du oprettede e-mail-kontoen. I Display Name skal du indtaste dit navn.

Vælg Manually configure server settings for e-mail account.

Klik på Next

Udfylde e-mailadresse og adgangskode i Windows Live Mail.

Vælg IMAP i My incoming mail server-feltet

Indtast imap.one.com i Incoming server-feltet. Brug port 993 til Incoming server og marker This server requires a secure connection (SSL).

Log på med Clear text authentication.

Indtast din fulde e-mailadresse i feltet Login ID.

(Se Opret en mail konto).

Indtast send.one.com i feltet Outgoing server. Brug port 465 til den udgående server.

Vælg My outgoing server requires authentication This server requires a secure connection (SSL) og This server requires a secure connection (SSL).

Klik på Next.

Udfylde indgående og udgående server oplysninger i Windows Live Mail.

Klik på Finish.opsætningen.

Afslutte opsætning af One.com mail i Windows Live Mail.