Opsætning i Windows Phone

Vælg add an account.

Opsætte One.com mail i Microsoft Outlook Mobile.

Vælg advanced setup

Vælge new e-mail-account.

Tast din e-mailadresse i e-mailadresse-feltet.

Tast den adgangskode du har oprettet i kontrolpanelet

Vælg Next.

Indtast den valgte adgangskode for e-mailadressen.

Vælg Internet email.

Deaktivere automatic checkboxen for at fortsætte til manual setup.

Tast dit navn som du ønsker, det skal vises i sendte e-mails.

Tast et navn til e-mail-kontoen

Tast imap.one.com i feltet for indkommende mailserver.

Vælge email-udbyder i drop-down menuen.

Vælg IMAP4 som kontotype fra drop-down menuen.

Tast e-mailadressen i Username-feltet og tast den adgangskode du oprettede i kontrolpanelet.

Udfylde det navn og kontonavn der skal vises.

Tast send.one.com i feltet for udgående (SMTP) mailserver.

Kontroller at boxene for Outgoing server requires authentification og Use the same username and password for sending email er markerede.

Kontroller at Require SSL-boxen er markeret for både indkommende og udgående e-mail.

Vælg IMAP som kontotype i Outlook Mobile.

Vælg hvor ofte du vil have din telefon til at sende/modtage e-mails fra drop-down menuen.

Klik på sign in for at fuldføre guiden.

Indtast din e-mailadresse som brugernavn.