Opsætning i Windows Live Mail 2011

Klik på Accounts

Klik på Accounts-fanen i topmenuen

Klik på Email

Klik på Email-punktet i menuen

Indtast din Email address (e-mailadresse), og Password (adgangskode), hvor example.com er dit domæne, hostet af One.com. Indtast dit Display name (vist navn) og klik på Next

Indtast din e-mailadresse og adgangskode og navn

vælg IMAP som Server type. Indtast imap.one.com som Server address og port 993 og check boxen, sådan at den indgående server Requires a secure connection (SSL) (kræver sikker forbindelse). som Logon user name indtast din fulde e-mailadresse. Din udgående Server Address er send.one.com. Sørg for at den udgående server-port er indstillet til 465 og check boxen, sådan at den udgående server Requires Authentication (kræver godkendelse) og Requires a secure connection (SSL) (kræver sikker forbindelse).

Opsætningen er færdig, og din konto er blevet tilføjet. Klik på Next og e-mail-programmet vil synkronisere din e-mail-konto for første gang.

Konfigurer imap- og smtp-server

Klik på Finish for at fuldføre opsætningen.

Din e-mail-konto blev tilføjet