Opsætning i Thunderbird

Vælg Account Settings i menuen Tools.

Åben Thunderbird og vælg Account Settings.

Klik på Add Mail Account-knappen i det nederste venstre hjørne af vinduet.

Klik på Add Mail Account

Indtast Name, Email Address og Password.

Your Name vil være det navn, der vises, når personer modtager e-mails, som er sendt med Thunderbird.

Email Address er din e-mailadresse, oprettet i dit kontrolpanel. I dette eksempel mail@example.com, hvor example.com er dit eget domænenavn.

Password er den adgangskode, som du valgte til e-mail-kontoen i kontrolpanelet.

Indtast dit navn, e-mailadresse og adgangskode

Thunderbird vil nu kontrollere indstillingerne for din e-mailkonto. Klik på Stop og derefter Manual Config for at afbryde den automatiske opsætning.

Klik på Stop for at afbryde den automatiske opsætning.

Ved Incoming værtsnavn skriver du imap.one.com og port 993. Vælg SSL/TLS og Normal Password.

Ved Outgoing værtsnavn skriver du send.one.com og port 587. Vælg STARTTLS og Normal Password.

For Username skriver du din e-mailadresse. Klik derefter på Create Account.

Indtast serverindstillingerne

Klik på OK for at afslutte opsætningen.

Indtast SMTP-serveroplysninger