Opsætning i Microsoft Outlook 2003

Bruger du Mac eller en nyere version af Outlook?
Tjek guiden til din opsætning på vores supportsider.

Åbn Outlook og vælg Tools. Klik på E-mail Accounts.

Vælg E-mail accounts i MS Outlook.

Vælg Add a new e-mail account

Tilføj en ny e-mail-konto.

Klik på Next

Klik på next.

Vælg IMAP og klik på Next

Brug af IMAP server til indkommende mail i MS Outlook.

Indtast Your name (dit navn) og E-mail address (e-mailadresse)

Indtastning af brugeroplysninger til opsætning af e-mail-kontoen i MS Outlook.

Indtast ved Incoming mail server (IMAP) imap.one.com.
Indtast send.one.com ved outgoing (SMTP) server

Indtastning af IMAP- og SMTP-oplysninger for e-mail-kontoen i MS Outlook.

I Logon Information skal du indtaste den e-mail address (e-mailadresse) og det password, som du oprettede i Kontrolpanelet.
(Tjek Opret en mail konto)

Indtast e-mailadressen og adgangskoden til e-mail-kontoen i MS Outlook.

Konfiguration af SMTP-serveren i Outlook

Klik på More settings

Konfiguration af SMTP-serveren i MS Outlook.

Vælg Outgoing Server og dernæst My outgoing server (SMTP) requires authentication (Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse). Klik på OK.

Den udgående server kræver godkendelse.

Klik på Next

Klik på next.

Klik på Finish

Afslutning på opsætning af en e-mail-konto i Microsoft Outlook.

Vælg Advanced (avanceret). Ved Outgoing mail (SMTP) (udgående post) skriver du 465 og vælger This server requires an encrypted connection (SSL).

Ved Incoming mail (IMAP) (indgående post) skriver du 993 og vælger This server requires an encrypted connection (SSL).

Konfiguration af SMTP-portnummer i MS Outlook hos One.com.

Klik på OK

Klik for at gemme dine indstillinger.