Opsætning i Microsoft Outlook 2010

Åben Outlook og vælg File

Åben Outlook 2010 og vælg File

Klik på Add Account

Vælg Manually configure server settings or additional server types

Klik på Next

Manuelt konfigurer server-indstillinger i Outlook 2010

Vælg Internet E-mail

Klik på Next

Vælg Internet E-mail

Indtast Your Name og E-mail Address

Vælg kontotypen IMAP

Indtast imap.one.com i Incoming mail server (IMAP). Ved server til udgående post (SMTP) indtast send.one.com

I Logon Information udfyld e-mail address og password som du oprettede i kontrolpanelet

(Se Opret en mail konto)

Opsætning af SMTP-serveren i Outlook 2010

Klik på More Settings

Indtast dit navn og brugernavn og adgangskode

Vælg Outgoing Server og marker My outgoing server (SMTP) requires authentication.

SMTP-serveren kræver godkendelse

Vælg Advanced. Indtast 993 ved Incoming server (IMAP) (indgående server) og vælg SSL. Ved Outgoing server (SMTP) (udgående server) tast 465 og vælg SSL.

Klik på Ok

Opsætning af IMAP og SMTP

Klik på Finish

Opsætningen er fuldført