Opsætning i Android Email

Åben e-mail app’en på din telefon og vælg at opsætte en ny konto. Indtast din e-mailadresse og den adgangskode, du valgte for e-mail-kontoen i Kontrolpanelet. Klik derefter på Manual setup.

Indtast e-mailadresse og adgangskode

Som Protocol, vælg IMAP
Email address: Din fulde e-mailadresse
Username: Din fulde e-mailadresse
Password: Adgangskoden til ovenstående e-mailadresse
IMAP server: imap.one.com
Security Type: SSL
Server port: 993.
Klik derefter på Next.

Indtast dit brugernavn, adgangskode og portnummer

Indtast følgende oplysninger som udgående server-indstillinger.
Login required: Skal være tjekket af
Username: Din fulde e-mailadresse
Password: Adgangskoden til ovenstående e-mailadresse
SMTP server: send.one.com
Security Type: SSL
Server port: 465
Klik derefter på Next.

Indtast SMTP server, portnummer, brugernavn og adgangskode

Indtast et navn til kontoen. Kontonavnet er der, for at du let skal kunne identificere e-mail-kontoen i din telefon, hvis du har opsat flere e-mail-konti.
Indtast dit navn og klik på Finish setup for at fuldføre opsætningen.

Din konto er nu sat op