Opsætning af Opera Mail

Klik på Menu fanen i Opera og vælg Mail and Chat Accounts...

Klik på Opera menuen

Klik på Yes

Klik Yes

Vælg Email og klik på Next

Vælg Email

Indtast det navn, du ønsker skal vises, når en modtager ser din email. Indtast derefter din e-mailadresse, som i dette eksempel name@example.com, hvor example.com er dit domæne hostet af One.com. Klik derefter på Next.

Indtast navn og email

Indtast din fulde e-mailadresse som Login name og den adgangskode, du har oprettet i Kontrolpanelet
Tjek boxen for IMAP.
Klik derefter på Next.

Indtast din e-mailadresse og adgangskode

Indtast imap.one.com som Incoming server og tjek boxen for Use secure connection (TLS).
Ved Outgoing server skal du skrive send.one.com og tjekke boksen for Use secure connection (TLS)
Klik derefter på Finish.

Indtast detaljer for Indgående server

Du er nu næsten færdig. Klik på fanen Menu i Opera og vælg Mail and Chat Accounts...

Klik på Opera menuen

Vælg den konto, du er ved at sætte op, og klik på Edit...

Vælg kontoen og klik på Edit

Klik på fanen Servers

Klik på Servers

Ved Incoming IMAP server skriver du 993. Outgoing SMTP server port nummeret skal være 465. Godkendelse skal sættes til AUTH LOGIN
Klik på OK og Close for at afslutte.

Indtast SMTP-port nummer 2525