Opsætning af Nokia/Symbian mobiltelefoner

Bemærk: Nyere Nokia-mobiler bruger Windows Phone.
  1. Vælg Messaging > Options > Settings > Email > Mailboxes.
  2. Hvis det er den første e-mailkonto på din telefon, så vælg Yes for at oprette en ny mailbox.
    Hvis du allerede har sat en anden konto op, vælg da Options og derefter New mailbox.
  3. Vælg Start for at begynde e-mail-opsætningsguiden.
  4. Vælg IMAP4 og dernæst Next.
  5. Tast din e-mailadresse som brugernavn og klik på Next.
  6. Tast imap.one.com som e-mail-server og klik på Next.
  7. Tast send.one.com som udgående mailserver and vælg Next.
  8. Vælg Access Point (kontakt din GPRS-udbyder) og derefter Next.
  9. Tast et navn til e-mail-kontoen.
  10. Vælg din mailbox på skærmbilledet for e-mail-mailbox-indstillinger.
  11. Vælg Connection settings og derefter Incoming email.
  12. Tast e-mailadressen og adgangskoden du oprettede i kontrolpanelet.
  13. Vælg port nummer 993
  14. Vælg Back
  15. Vælg Outgoing email.
  16. Tast e-mailadressen og adgangskoden
  17. Tast port 587 for udgående e-mail (SMTP). Brug SSL/TLS: Ja.
  18. Vælg Back for at tilpasse evt. andre indstillinger.