Opsætning af mobiltelefon

Hvis din telefon er en iPhone eller kører Windows Phone eller Symbian operativsystemet, se da venligst vores guider specielt for disse systemer.
  1. I din mobiltelefons menu, gå til indstillinger for e-mail-konti.
  2. I de relevante felter, tast e-mailadresse og adgangskode som du oprettede i kontrolpanelet.
  3. Ved mailprotokol, vælg IMAP (IMAP4)
  4. Brug de følgende informationer til at opsætte din telefons indbyggede e-mail-klient til at sende og modtage e-mail, hvor example.com skal være dit domæne, hostet af One.com:
    • Brugernavn/Kontonavn: mail@example.com
    • E-mailadresse: mail@example.com
    • Ved indkommende server (IMAP) tast imap.one.com
    • IMAP port: 993
    • Ved udgående server (SMTP) tast send.one.com
    • SMTP port: 465
    • Brug autentificering: Ja
    • Brug SSL/TLS/STARTTLS: Ja

Bemærk: Når du sætter e-mail op på en mobiltelefon, skal alle kontooplysninger indtastes manuelt. Der er ingen garanti for, at det vil fungere med din telefons automatiske indstillinger.