Opsætning af Microsoft Outlook 2011 til Mac

Trin 1: Sørg for at du har den nyeste version

Sørg for at du har den nyeste version af Outlook for Mac 2011.

Efter du har startet Outlook, skal du klikke på Help i topmenuen, og derefter klikke på Check for Updates.

Programmet vil nu fortælle dig, hvis der er tilgængelige opdateringer. Følg de instruktioner du bliver anvist på skærmen for at installere opdateringerne.

For at få yderligere assistance til at opdatere dit Microsoft software skal du tjekke Microsofts support-sider her: http://support.microsoft.com

Tjek tilgængelige opdateringer.

Trin 2: Tilføj din e-mailkonto

Klik på Tools i topmenuen og klik derefter på Accounts.

Tilføj konto.

Klik på plus (+)-knappen, som er placeret i venstre hjørne, og klik derefter på E-mail... i den viste rullemenu.

Klik på

Trin 3: Indtast dine kontooplysninger

Indtast den e-mailadresse du ønsker at opsætte i feltet E-mail address samt adgangskoden i feltet Password. Når du indtaster adgangskoden, vil resten af vinduet udvide sig, og flere muligheder vil blive tilgængelige.

Indtast kontooplysninger.

I det udvidede vindue skal du indtaste følgende oplysninger fra din konto:

1. E-mail address: Indtast den e-mailadresse du ønsker at tilføje - i dette eksempel "name@example.com"
  2. Password (adgangskode): Adgangskoden er den samme som den, du bruger til at logge ind i webmail for den e-mailadresse, du netop har indtastet.
  3. User name (brugernavn): name@example.com
  4. Type: IMAP
  5. Incoming server (indgående server): imap.one.com
  6. Afkryds i boksen:
    Use SSL to connect (recommended)
  7. indgående serverport: 993
  8. Outgoing (udgående server): send.one.com
  9. Afkryds i boksen:
    Override default port
  10. Afkryds i boksen:
    Use SSL to connect (recommended)
  11. Indtast 465 i det udgående serverportfelt, som er placeret til højre for udgående server-feltet.

Når du har indtastet alle oplysningerne, skal du klikke på Add Account.

Klik på

Trin 4: Indtast navn og beskrivelse

Indtast et navn i Account description-feltet, som beskriver din konto.

Og indtast derefter et navn, der vil blive vist som afsender i feltet Full name.

Kontroller at de personlige oplysninger og din kontos serverinformation er korrekte, og klik derefter på More Options...-knappen, der er placeret i bunden af dialogboksen.

Klik på

Trin 5: Vælg godkendelsesmetode

Dernæst vil du blive bedt om at vælge en godkendelsesmetode.

I feltet Authentication, skal du vælge User Name and Password i rullegardinmenuen.

Vælg godkendelsesmetode.

I feltet User Name skal du indtaste den samme e-mailadresse som før samt adgangskoden i feltet Password. Lad feltet Unqualified domain være tomt.

Klik på OK.

Indtast brugernavn og adgangskode.

Tillykke, du har nu opsat din One.com-e-mailkonto i Outlook 2011 for Mac, og indholdet af din konto bliver hentet ind i programmet.

De næste trin vil vise, hvordan du synkroniserer dine IMAP-mapper.

Trin 6: Synkroniser IMAP-mapper

IMAP tillad adgang til den samme e-mailindbakke for flere klienter samtidig med at du lader e-mailbeskeder være tilgængelige på serveren til senere adgang via webmail eller andre enheder.

Vi anbefaler, at du fra begyndelsen benytter disse indstillinger til at håndtere IMAP-mapper.

Som det første bør du kontrollere, at du har den nyeste version af Microsoft Outlook 2011 for Mac installeret. Du kan finde mere information om, hvordan du opdaterer i trin 1 i denne guide.

Dernæst skal du klikke på Tools i topmenuen og derefter klikke på Accounts....

Tilføj konto.

Klik på Advanced-knappen, som er placeret i højre hjørne i bunden af dialogboksen.

Klik på

Klik på fanen Server.

Indtast ordet INBOX skrevet med store bogstaver i feltet IMAP Root Folder.

Klik på

Klik på fanen Folders.

Klik på

For at gemme beskederne i den korrekte mapper, skal du gøre følgende:

I Sent sektionen, indstil Store sent messages in this folder: til Sent (Server) i rullegardinmenuen.
I Drafts sektionen, indstil Store draft messages in this folder: til Drafts (Server) i rullegardinmenuen.
I Junk sektionen, indstil Store junk messages in this folder: til Junk E-mail (Server) i rullegardinmenuen.
I Move sektionen, vælg Move deleted messages to this folder: og vælg Trash (Server) i rullegardinmenuen.

Klik på OK.

Ekstra tips

Hvordan slettes en konto

Hvis du vil slette en konto, skal du klikke på Tools i topmenuen og klikke på Accounts.

Vælg den konto, du ønsker at slette, ved at klikke på dennes navn i oversigten.

Klik dernæst på minus (-)-knappen i venstre hjørne i bunden, og klik på Delete-knappen i dialogboksen for at bekræfte.

Slet konto.

Fejlfinding

Hvad skal man gøre, når Outlook ikke kan oprette en sikker forbindelse

Hvad skal man gøre, når Outlook ikke kan oprette en sikker forbindelse

Hvis du forsøger at skrive en e-mail og får en fejlmeddelelse, der fortæller at A secure connection cannot be established with the server imap.example.com, skal du klikke på Cancel.

Sikker forbindelse kan ikke oprettes.

Du kan løse problemet ved at klikke på Tools i topmenuen og derefter klikke på Accounts.

I det vindue der vises, skal du vælge din konto og kontrollere, at der på Incoming server-feltet står imap.one.com (og ikke imap.example.com).

Tjek om den korrekte imap-server anvendes.

Hvordan man ser fejlloggen

Hvis du oplever problemer med at opsætte din konto, ville det hjælpe os, hvis du laver et skærmbillede af dine indstillinger og af de fejlmeddelelser, du får, og sender dem til vores support, så de kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Du kan også tjekke fejlloggen i programmet ved at klikke på Window i topmenuen og derefter klikke på Error Log.

Du vil nu se en oversigt over de fejl, der er blevet logført af programmet. Informationen i loggen kan være nyttig, når du kontakter os i forbindelse med de problemer, du oplever.

Tjek fejlloggen