Opsætning af mail på iPhone/iPad/iOS

Tryk på Settings og flyt ned til Mail, Contacts, Calendars.

Start opsætningen af din mail på din iPhone eller iPod Touch ved at trykke Settings.

Tryk på Add Account.

Tryk Add Account.

Tryk på Other.

Tryk Other.

Vælg Add Mail Account.

Vælg Add Mail Account.

Indtast Name.

Indtast din Email f.eks. name@example.com, hvor example.com er dit domæne hostet af One.com.

Password er den adgangskode, som du har valgt til e-mail-kontoen i kontrolpanelet.

Indtast en Description f. eks. name@example.com.

Tryk Next.

Indtast dit navn

Marker fanen IMAP.

Markér IMAP fanen.

Indtast imap.one.com som Host Name for Incoming Mail Server.

Indtast din e-mailadresse som User Name f.eks. name@example.com.

Indtast dit Password som du oprettede for e-mail-kontoen i kontrolpanelet.

Indtast detaljer for Incoming Mail Server.

Indtast send.one.com som Host Name for Outgoing Mail Server.

Indtast din e-mailadresse som User Name f.eks. name@example.com.

Indtast dit Password som du oprettede i kontrolpanelet og tryk Next.

Bemærk at selvom felterne viser Optional, så skal disse udfyldes.

Indtast detaljer for Outgoing Mail Server.

Tryk på Save igen.

Tryk Save igen.

Tryk på den e-mail-konto, du netop har sat op.

Tryk på mail account created.

Tryk på Account.

Tryk på Account feltet.

Tryk SMTP under Outgoing Mail Server.

Tryk SMTP i feltet for Outgoing Mail Server.

Tryk send.one.com under Primary Server.

Tryk info i feltet for Primary Server.

Indtast send.one.com ved Host Name .

Indtast din fulde e-mailadresse som User Name f.eks. name@example.com.

Indtast dit Password.

Kontrollér at Use SSL er ON.

Authentification skal indstilles til Password.

Under Server Port skal du benytte port 465. Tryk på Done for at kontrollere oplysningerne, og tryk herefter på Account.

Indtast detaljerne for Outgoing Mail Server igen.

Gå ned til Use SSL for Incoming Settings og skift til ON.

Sæt Use SSL til OFF.

Use SSL er nu sat til ON.

Brug SSL er sat til OFF.

Næste trin er at synkronisere Mailbox Behaviors med serveren for at sikre, at dine emails er gemt på din iPhone og på serveren.

Tryk på Drafts Mailbox.

Synkronisér Mailbox Behaviors.

Tryk på Drafts under On the Server. Gå tilbage ved at trykke på Advanced og gør det samme for de andre mapper. Sent Mailbox skal sættes til Sent i feltet On the server og Deleted Mailbox skal sættes til Trash i feltet On the server.

Tryk på Account og Done for at udføre opsætningen.

Tryk Draft

Tillykke! Du har nu sat din One.com e-mail-konto op på din iOS-enhed.