Mail-administration

De følgende guider henviser til mail-administrationen medmindre andet er angivet. Du finder Mail-administration ved at logge på kontrolpanelet og vælge Mail-administration.

Se her hvordan du opretter en e-mailkonto.

Vælg Mail-administration i Kontrolpanelet.

Ændre adgangskode til e-mailkonto

For at ændre din adgangskode til din e-mailkonto, skal du finde e-mailadressen på listen og klikke Rediger (edit).

Ændre adgangskode for din e-mail-konto.

Skriv din nye adgangskode i de tomme felter og klik på Gem (save).

Redigere adgangskode og mail forward for e-mail-kontoen.

Slette en e-mailadresse

For at slette en e-mailkonto, skal du finde e-mailadressen på listen og klikke Slet (remove).

Slette en e-mailadresse ved at fjerne den fra mail-kontolisten.

Bekræft derefter sletning ved at klikke på Godkend (approve).

Godkendelse vil slette kontoen og alle e-mails gemt på kontoen.

Bemærk: Når du sletter en mailkonto, slettes alle mails gemt på denne konto også.

Videresende mails

For at videresende mails fra en adresse, skal du finde den på listen og klikke Rediger (edit).

Redigering af kontoegenskaber for at opsætte videresendelse af mails.

Vælg Ja (yes) under Ønskes mails videresendt til andre E-mail konti?

Vælg videresendelse af mails til andre e-mail-konti.

Skriv derefter den e-mailadresse du ønsker at videresende til og klik på Næste (next).

Indtast den e-mailadresse du ønsker at videresende til.

Gentag dette for hver e-mailadresse du ønsker at videresende til og klik derefter Gem (save).

Alle de videresendte mail-adresser er vist på listen.

Bemærk: Når du videresender mails fra en mailkonto, vil de videresendte mails også blive gemt i mailboxen for den konto der viderendes fra.

Videresende mails uden at gemme kopi

For at videresende mails uden at gemme en kopi på kontoen, der videresendes fra, skal du oprette et Alias (se næste kapitel).

Alias

Et alias er en e-mailadresse med det ene formål at videresende mails. Det betyder at ingen mails vil blive gemt i mailboxen for et alias.

For at oprette et alias, skal du klikke på Nyt alias (new alias).

Opsætning af en alias-e-mailadresse.

Indtast en ny e-mailadresse efter ønske.

Oprettelse af et alias ved indtastning af kontonavn.

Skriv derefter den e-mailadresse du ønsker at videresende til og klik på Næste (next).

Indtastning af e-mailadresse at videresende til.

Gentag dette for hver e-mailadresse du ønsker at videresende til og klik derefter Gem (save).

Alle videresendelser på domænet er vist på listen.

Redigere et alias

For at tilføje eller fjerne e-mailadresser fra et alias’’ videresendelsesliste, skal du finde det på listen og klikke Rediger (edit).

Ændringer af et alias kan ske via listen over aliaser.

Klik derefter enten Slet (remove) for at slette en e-mailadresse fra listen, eller indsæt en ny ved at skrive en e-mailadresse og klikke Næste (next).

Fjernelse eller tilføjelse af en alias-e-mailadresse gøres med et klik.

Gem dine ændringer ved at klikke på Gem (save).

Sidste trin er at gemme ændringer til indstillinger for videresendelse af mails.

Slette et alias

For at slette et alias, skal du finde det på listen og klikke Slet.

Fjernelse af et alias fra listen vil slette aliaset.

Bekræft derefter sletning ved at klikke på Godkend (approve).

Ved at klikke på Approve godkendes sletning af aliaset.

Bemærk: Sletning af et alias har ingen effekt på gemte e-mails, eller de e-mailadresser aliasset videresender til.

Catch-all-adresse

En catch-all-adresse er en e-mailadresse på dit domæne, der modtager alle e-mails sendt til en ikke-eksisterende e-mailadresse på dit domæne. Dette betyder at catch-all-adresser oftest modtager meget spam. Venligst overvej dette. Er du i tvivl, skal du ikke aktivere catch-all.

For at aktivere en catch-all-adresse skal du vælge Brug den følgende adresse som "catch-all".

Vælg en adresse til at være catch-all-adresse.

Skriv den e-mailadresse du ønsker brugt som catch-all (dette skal være en eksisterende mailkonto på dit domæne) og klik på Opdater (update).

Opdatering af indstillingerne vil gøre den indtastede adresse til catch-all-adresse.

Virus & Spam

For at se hvordan du opsætter virus- & spamfilteret, henviser vi til denne guide: Konfigurer virus- og spamfilter.

Konfigurering af virus-og spamfiltret.

Log på webmail

For at se hvordan du logger på webmail, henviser vi til denne guide: Log på webmail.

Indlogning på webmailen er beskrevet i vores guide.

Opsætning i mailklient

Du kan sætte din e-mailkonto, som du oprettede på kontrolpanelet, op i en række forskellige mailklienter. Herunder er en liste med guider til de mest populære programmer:

Microsoft Outlook
Windows Phone
Thunderbird
Mail OS X
iPhone/iPad/iOS