Log på webmail

Gå ind på www.one.com og vælg Webmail

Vælg webmail på One.com forsiden.

For at logge på ’One.com Webmail’, skal du skrive den e-mailadresse og den adgangskode (password) du oprettede i Kontrolpanelet, i de øverste loginbokse. Klik derefter på Log på (log on).

Log på One.com webmailen med din e-mailadresse og adgangskode.

For at bruge ’One.com Webmail’ skal du tillade pop-ups fra one.com. For at gøre dette i Internet Explorer, skal du vælge Funktioner -> Blokering af pop-up-vinduer -> Indstillinger for blokering af Pop-up-vinduer

Skriv one.com og klik på Tilføj (add).

Tillad pop-ups fra One.com for at bruge webmailen.

Bemærk: Andre programmer (såsom antivirus og toolbars) kan også blokere pop-ups.