Konfigurer virus- og spamfilter

Spam- og virusfiltret kan kun bruges af en administrator eller en gæstebruger med disse rettigheder. Dette eksempel viser, hvordan det opsættes som administrator.

Åbn www.one.com, vælg Control Panel (Kontrolpanel).

Vælg Kontrolpanelet for at konfigurere virus- og spamfilter.

Indtast Domain (Domæne) og Password, og klik på log on

Log ind i Kontrolpanelet for at tilgå virus- og spam-indstillinger.

Vælg Virus & Spam

Klik på Virus & Spam ikonet i Kontrolpanelet.

Vælg den mailadresse, som skal redigeres og klik på Edit (Rediger)

Vælg den e-mailadresse du ønsker at tilpasse virus- eller spam-beskyttelse for.

Indstil Virus og Spam filter og klik på Gem
(Hjælp og forklaringer findes på siden)

Angiv dine foretrukne indstillinger for virus- og spamfiltret.