Konfigurer virus- og spamfilter

Virus og Spam filter kan både administreres som "enkelt e-mail administrator", eller som administrator af hele domænet. I nedenstående eksempel vises det som administrator af hele domænet.

Åbn www.one.com, vælg Control Panel (Kontrolpanel).

Vælg Kontrolpanelet for at konfigurere virus- og spamfilter.

Indtast Domain (Domæne) og Password, og klik på log on

Log ind i Kontrolpanelet for at tilgå virus- og spam-indstillinger.

Vælg Virus & Spam

Klik på Virus & Spam ikonet i Kontrolpanelet.

Vælg den mailadresse, som skal redigeres og klik på Edit (Rediger)

Vælg den e-mailadresse du ønsker at tilpasse virus- eller spam-beskyttelse for.

Indstil Virus og Spam filter og klik på Gem
(Hjælp og forklaringer findes på siden)

Angiv dine foretrukne indstillinger for virus- og spamfiltret.