Konfigurer virus- og spamfilter

Spam- og virusfiltret kan kun bruges af en administrator eller en gæstebruger med disse rettigheder. Dette eksempel viser, hvordan det opsættes som administrator.

Åbn www.one.com, vælg Control Panel (Kontrolpanel).

Vælg Kontrolpanelet for at konfigurere virus- og spamfilter.

Indtast Domain (Domæne) og Password, og klik på log on

Log ind i Kontrolpanelet for at tilgå virus- og spam-indstillinger.

Vælg Virus & Spam

Klik på Virus & Spam ikonet i Kontrolpanelet.

Find den mailkonto du ønsker at beskytte, og skub til/fra-tasten til højre.

Vælg den e-mailadresse du ønsker at tilpasse virus- eller spam-beskyttelse for.

Filteret er aktiveret, og til/fra-tasten skifter til grøn farve.
Læs vores vejledning i kontrolpanelet for mere information.

Angiv dine foretrukne indstillinger for virus- og spamfiltret.