Brug af One.com webmail

One.com Webmail er en nem måde at tilgå dine e-mails. Du behøver ikke installere programmer eller bekymre dig om at indstille det rigtigt. Log på din webmail fra den nærmeste computer, din smartphone eller tablet.

Oversigt over webmail.
Tilgå din webmail
Send og modtag e-mails
Slet meddelelser
Søg i meddelelser
Føj en stjerne til meddelelser
Tilgå webmail på din smartphone eller tablet
Planlæg med webmails indbyggede kalender
Føj en signatur til dine e-mails
Organiser dine e-mails med filtre og mapper
Saml dine kontaktpersoner i webmail
Skift vist navn og svaradresse
Skift sproget i din webmail

Tilgå din webmail

For at kunne bruge webmail skal du bruge en e-mailkonto. Opret din konto i Kontrolpanelet.

Tilgå webmail fra din browser på din computer eller mobile enhed.

1. Gå til vores hjemmeside, www.one.com.
  2. Klik på Webmail
  3. Log ind i webmail fra one.com.
  4. Indtast din e-mail og adgangskode
  5. Klik på Log ind
  6. Indtast e-mail og adgangskode for at tilgå webmail.

Webmail understøtter desktopversioner af Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer 10 og nyere. Desuden understøtter webmail mobile enheder; iOS 6 og nyere, Android version 4 og nyere og Windows Phone 7 og nyere.

Undersøttede browsere i webmail.

Send og modtag e-mails

1. Klik på Skriv e-mail
  2. Start med at skrive et navn i feltet Til:.
    Webmail vil automatisk søge efter e-mailadresser i Kontakter eller i e-mails du tidligere har sendt. Hvis du sender en meddelelse til en ny modtager, skal du skrive deres fulde e-mailadresse.
  3. Indtast et emne
  4. Føj indhold til din e-mail
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Send.

Tip: Hvis du vil tilføje billeder i Webmail, skal du trække billederne fra din computer til der hvor du vil placere dem i din meddelelse. Tilpas størrelse på et billede ved at trække i hjørnerne efter at have tilføjet det til din meddelelse.

Skrive e-mails i webmail.

Slet meddelelser

For at slette e-mails skal du vælge de e-mails du vil slette og klikke på sletteikonet.

1. Vælg de e-mails du vil slette
  2. Klik på sletteikonet

Du kan vælge flere e-mails ad gangen ved at bruge vælgefunktionen.

Slette valgt e-mail i webmail.

For at søge efter emner eller afsendere i en bestemt mappe skriver du bare hvad du vil søge efter i søgefeltet og taster enter.

Søg i webmail.

Føj en stjerne til meddelelser

Du kan føje en stjerne til meddelelser, som du vil spore eller følge op på senere.

Føj stjerne til meddelelser i webmail.

Tilgå webmail på din smartphone eller tablet

Du kan tilgå webmail på din smartphone eller tablet.

1. Gå til vores website, www.one.com.
  2. Klik på Webmail
  3. Indtast din e-mail og adgangskode
  4. Klik på Log ind
Oversigt over e-mails i webmail på mobil.

Planlæg med webmails indbyggede kalender

Sådan tilgår du din kalender:

1. Åbn din webmail
  2. Klik på Kalender i topmenuen.
Brug af kalender i webmail.

Føj en signatur til dine e-mails

Føj en standardsignatur til dine e-mails for at sikre, at de alle har en passende afslutning.

1. Klik på Indstillinger
  2. Klik på Generelt
  3. Indtast din signatur i Vedhæft denne signatur
  4. Klik på Gem
Føj signatur til e-mails sendt fra webmail.

Organiser dine e-mails med filtre og mapper

Filtre og mapper gør det nemt at organisere dine e-mails i Webmail. Træk blot en meddelelse til den mappe, hvor du vil placere den.

Sådan tilføjer du en ny mappe:

1. Klik på Indstillinger når du er logget ind i webmail.
  2. Klik på Administrer mapper
  3. Klik på Ny mappe
  4. Indtast et navn til mappen
  5. Klik på fluebenet
Håndtere mapper i webmail.

Lad webmail filtrere dine e-mails for dig. Webmails filtre kan automatisk placere dine e-mails i mapper, markere dem som læst eller føje en stjerne til dem.

Sådan tilføjer du et nyt filter:

1. Klik på Indstillinger
  2. Klik på Mailfiltre
  3. Klik på Opret filter
  4. Tilføj de egenskaber som filteret skal kigge efter
  5. Bestem hvad filteret skal gøre
  6. Klik på Gem
Oprette filter i webmail.

Saml dine kontaktpersoner i webmail

Webmail gemmer dine kontaktpersoner alfabetisk, så du kan få hurtig adgang til dem, når du skriver e-mails.

Sådan tilføjer du en ny kontakt:

1. Klik på Kontakter
  2. Klik på Ny kontakt
  3. Indtast oplysninger for den nye kontaktperson
  4. Klik på Gem
Tilføje kontaktpersoner i webmail.

Skift vist navn og svaradresse

Dit viste navn og svaradresse kan opdateres, når først du er logget ind.

1. Klik på Indstillinger
  2. Klik på Generelt
  3. Indtast det navn, der skal vises som afsender i Vist navn
  4. Indtast det navn, der skal sendes svar til i Svar-til-adresse
  5. Klik på Gem
Ændre vist navn i webmail.

Skift sproget i din webmail

Webmail understøtter 10 forskellige sprog, og du kan let skifte mellem dem.

1. Klik på Indstillinger
  2. Klik på Generelt
  3. Vælg det foretrukne sprog i rullegardinmenuen
  4. Klik på Gem
Ændre sprog i webmail.