Brug af 1-klik WordPress med One.com

1-klik WordPress er en nem måde at installere WordPress på i dit kontrolpanel hos One.com. Udfør installationen direkte i dit kontrolpanel og bliv klar til at skrive på din WordPress-hjemmeside i løbet af ingen tid.

Tilgå 1-klik WordPress
Tilføje en 1-klik WordPress installation
Lave dit første blogindlæg med WordPress
Fjerne 1-klik WordPress
Genskabe 1-klik WordPress
Redigere din 1-klik WordPress

Tilgå 1-klik WordPress

Du kan tilgå 1-klik WordPress fra din browser.

1. Gå til vores hjemmeside, www.one.com.
  2. Klik på Kontrolpanel
  3. Indtast dit domæne og din adgangskode.
  4. Klik på Log på
  5. Klik på 1-klik WordPress
Klik på WordPress i Kontrolpanelet.

Tilføje en 1-klik WordPress installation

Efter du har logget ind i dit kontrolpanel og åbnet WordPress-sektionen, er du klar til at påbegynde installationen:

1. Klik på Ny installation.
  2. Klik på ny installation for at installere 1-klik WordPress
  3. Angiv sprog og placering for din blog. Som standardindstilling placeres bloggen direkte på dit roddomæne, men du kan dog også placere det under et subdomæne.
  4. Klik på Installer
Indtast blogdetaljer til WordPress.

Dernæst opretter du en administrator for din WordPress-installation. Denne administratorprofil bruges til WordPress-delen af din blog.

1. Klik på WP admin.
    Indtast en titel til din blog.
  2. Indtast et brugernavn, en e-mailadresse og en adgangskode for administratoren.
    Klik på Installer WordPress.
Administratordetaljer til WordPress.

Lave dit første blogindlæg med WordPress

Nu er alt klart til, at du kan lave dit første indlæg igennem din WordPress-installation.

For at lave et indlæg skal du blot logge ind i WordPress-delen af din hjemmeside:

1. I WordPress-delen af dit One.com Kontrolpanel skal du klikke på WP admin.
  2. Klik på ´Wp Admin´ for at logge på WordPress
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode til den WordPress-administrator, du netop har oprettet.
  4. Klik på Log Ind.
  5. Log på WordPress.
  6. Når du først har logget ind i WordPress, skal du gå til: Kontrolpanel
  7. Under QuickPress skal du skrive en titel og tilføje indhold til dit første indlæg.
  8. Klik på Udgiv.
  9. Skriv din første tekst med WordPress.

Fjerne 1-klik WordPress

1. Log ind i dit One.com kontrolpanel og klik på 1-klik WordPress.
  2. Klik på Slet blog ved siden navnet på den WordPress-installation, du ønsker at fjerne.
  3. Klik på rediger og vis information for at tilgå muligheden for sletning i WordPress.
  4. Indtast adgangskoden til dit One.com Kontrolpanel.
  5. Klik på Slet.
  6. Klik på slet blog for at fjerne WordPress.
  7. Vent, mens WordPress-installationen bliver fjernet.
Bekræft sletning af WordPress.

Bemærk: Når du fjerner en 1-klik WordPress-installation, vil indholdet af din WordPress-hjemmeside også blive slettet.

Genskabe 1-klik WordPress

Du kan genskabe din 1-klik WordPress-installation:

1. Log ind på dit One.com-kontrolpanel og klik på WP admin ved siden af navnet på den WordPress-installation, du vil redigere.
    Log derefter ind på dit Admin-panel i WordPress med din WordPress-bruger.
  2. Klik på Kontrolpanel, og så på Updates
  3. Kllik på Geninstaller nu.
Genskabe WordPress.

Redigere din 1-klik WordPress

Du kan opdatere sproget, administrator e-mail, urls, titler og mere for en eksisterende 1-klik WordPress installation via Admin-panelet i WordPress.

1. Log ind på dit One.com kontrolpanel og klik på WP admin ved siden af navnet på den WordPress-installation, du vil redigere.
    Log derefter ind på dit Admin-panel i WordPress med din WordPress-bruger.
  2. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Klik på ´Edit/show info´ for at ændre WordPress.
  4. Indtast ny information.
  5. Gå ned af siden.
  6. Klik på Gem ændringer for at gemme ændringerne.
Opdater information i WordPress.