Brug af 1-klik WordPress med One.com

1-klik WordPress er en nem måde at installere WordPress på i dit kontrolpanel hos One.com. Udfør installationen direkte i dit kontrolpanel og bliv klar til at skrive på din WordPress-hjemmeside i løbet af ingen tid.

Tilgå 1-klik WordPress
Tilføje en 1-klik WordPress installation
Lave dit første blogindlæg med WordPress
Fjerne 1-klik WordPress
Genskabe 1-klik WordPress
Redigere din 1-klik WordPress

Tilgå 1-klik WordPress

Du kan tilgå 1-klik WordPress fra din browser.

1. Gå til vores hjemmeside, www.one.com.
  2. Klik på Kontrolpanel
  3. Indtast dit domæne og din adgangskode.
  4. Klik på Log på
  5. Klik på WordPress
Klik på WordPress i Kontrolpanelet.

Tilføje en 1-klik WordPress installation

Efter du har logget ind i dit kontrolpanel og åbnet WordPress-sektionen, er du klar til at påbegynde installationen:

1. Klik på Ny installation.
  2. Klik på ny installation for at installere 1-klik WordPress
  3. Indtast en titel til din blog.
  4. Angiv sprog og placering for din blog. Som standardindstilling placeres bloggen direkte på dit roddomæne, men du kan dog også placere det under et subdomæne.
Indtast blogdetaljer til WordPress.

Dernæst opretter du en administrator for din WordPress-installation. Denne administratorprofil bruges til WordPress-delen af din blog.

1. Indtast et brugernavn, en e-mailadresse og en adgangskode for administratoren.
  2. Klik på Installer
Administratordetaljer til WordPress.

Lave dit første blogindlæg med WordPress

Nu er alt klart til, at du kan lave dit første indlæg igennem din WordPress-installation.

For at lave et indlæg skal du blot logge ind i WordPress-delen af din hjemmeside:

1. I WordPress-delen af dit One.com Kontrolpanel skal du klikke på WP admin.
  2. Klik på ´Wp Admin´ for at logge på WordPress
  3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode til den WordPress-administrator, du netop har oprettet.
  4. Klik på Log Ind.
  5. Log på WordPress.
  6. Når du først har logget ind i WordPress, skal du gå til: Kontrolpanel
  7. Under QuickPress skal du skrive en titel og tilføje indhold til dit første indlæg.
  8. Klik på Udgiv.
  9. Skriv din første tekst med WordPress.

Fjerne 1-klik WordPress

1. Log ind i dit One.com kontrolpanel og klik på WordPress.
  2. Klik på Rediger/vis info ved siden navnet på den WordPress-installation, du ønsker at fjerne.
  3. Klik på rediger og vis information for at tilgå muligheden for sletning i WordPress.
  4. Klik på Slet blog.
  5. Indtast adgangskoden til dit One.com Kontrolpanel.
  6. Klik på slet blog for at fjerne WordPress.
  7. Klik på Slet.
Bekræft sletning af WordPress.

Bemærk: Når du fjerner en 1-klik WordPress-installation, vil indholdet af din WordPress-hjemmeside også blive slettet.

Genskabe 1-klik WordPress

Du kan genskabe din 1-klik WordPress-installation:

1. Log ind i dit One.com Kontrolpanel.
  2. Klik på WordPress.
  3. Klik på Genskab ved siden af navnet på den WordPress-installation, du ønsker at genskabe.
Genskabe WordPress.

Redigere din 1-klik WordPress

Du kan opdatere sprog, administrator-e-mail samt adgangskode for en eksisterende 1-klik WordPress-installation i dit One.com Kontrolpanel.

1. Log ind i dit One.com Kontrolpanel og klik på WordPress.
  2. Klik på Rediger/vis info ved siden af navnet på den WordPress-installation, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ´Edit/show info´ for at ændre WordPress.
  4. Klik på Opdater ved siden af den information, du ønsker at redigere.
  5. Indtast ny information.
  6. Klik på Opdater igen for at bekræfte ændringerne.
Opdater information i WordPress.