Fejlfinding Blog

Det indhold, du tastede, blev ikke accepteret.

Symptom
Når du har skrevet et indlæg, kan denne fejl forekomme:

Det indtastede blog-indhold blev ikke accepteret.

Årsag
Dette betyder, at indlægget rummer indhold, der ikke accepteres af bloggen. Denne fejl optræder ofte, når der indsættes tekst af varierende oprindelse (fx websider eller tekstbehandlingsprogrammer), hvor formateringen kopieres ind i indlæggets kildekode.

Løsning
Gør følgende hver gang du indsætter tekst i en blog:

• Åbn Notesblok (eller et andet tekstredigeringsværktøj)
  • Indsæt teksten i Notesblok
  • Kopier teksten fra Notesblok
  • Indsæt den i bloggen

Blog får oprindelig hjemmeside til at forsvinde

Symptom
Den oprindelige hjemmeside vises ikke længere, når en blog som var oprettet i roden af webhotellet, fjernes.

Årsag
Når en ny blog er oprettet, placeres en index.html fil i roden af webhotellet.

Bloggen får den oprindelige hjemmeside til at forsvinde.

Hvis en fil med det navn allerede findes i mappen, vil den gamle fil blive omdøbt.

Den gamle fil vil efter den automatiske omdøbning se således ud: index.html-061123-1401.html (tallene vil afvige).

Dette vil resultere i, at den oprindelige forside har et forkert navn, når bloggen bliver slettet, eftersom forsiden skal have navnet index.html for at fungere korrekt.

Løsning
Se på filerne på webhotellet (enten igennem et FTP-program eller File Manager i kontrolpanelet på vores hjemmeside).

• Slet den nuværende index.html-fil (den er/var blogforsiden).
  • Hvis den oprindelige forside også hed index.html før bloggen blev installeret, vil der nu være et filnavn som det følgende placeret i roden af webhotellet: index.html-061123-1401.html (tallene vil afvige).
  • Omdøb denne fil til index.html.
  • Hvis forsiden hed index.htm eller index.php, er der ingen grund til omdøbe nogen fil.