Brug af Bix-appen på iPhone og iPad

Vi har opdateret Bix-appen. Guiderne til den nye version findes her:

Brug af Bix på iPhone
Brug af Bix på iPad

Systemkrav

iPhone, iPad eller iPod Touch.
iOS v3.0 og nyere for iPad og iOS v3.2 for iPhone/iPod.
Synkroniser nemt dine filer

Nem synkronisering til enhedens favoritter

One.com app’en vil automatisk synkronisere filer, når du markerer dem som Favourites. Når først de er i Favourites, har du altid adgang til dem, selv når du ikke har forbindelse med internettet.

Tilføj filer til Favoritter

Tilføj filen til app’ens Favourites ved at klikke på stjerne-ikonet øverst til højre.
Dette gemmer filen til din iPhone eller iPod Touch for offline visning.

Når en fil er blevet tilføjet til Favourites, bliver filen tagget med favorit-ikonet for at angive dens status. Du kan altid indstille status ved at markere eller afmarkere stjerne-ikonet.

Opdater dine favoritter

Opdater dine favoritter til den seneste version

Enhver ændring bliver automatisk opdateret i Favourites baseret på synkroniseringsindstillingerne.
En blinkende grøn stjerne nederst til venstre ved filen angiver auto-synkronisering.

Musikløsninger

Afspil eller download iPhone musik

App’en vil automatisk filtrere al musikken og videofilerne fra Cloud drevet og placere dem i forskellige afdelinger af dens Music fane baseret på de forskellige filers kategorier.

Bix - iPhone musik

iPhone

Bix app - iPad musik

iPad

Klik på en kategori for at se filerne.

Du kan afspille en sang ved at trykke direkte på nummeret. Afspil alle filer ved at trykke på Play-knappen.
Tilpasset musikafspiller
Du kan downloade et nummer ved at trykke på den blå downloadknap. En grøn cirkel angiver, at filen allerede er blevet downloadet.
Du kan navigere igennem forskellige sektioner såsom Album, Sange etc.

Billeder

iPad-billeder
iPhone-billeder

Fanen Pictures er mere end bare et bekvemt sted at vise dine fotos. Appen vil automatisk filtrere alle billedfilerne fra Bix og placere dem i Pictures-fanen.

iPhone

Billedvisning

iPad

Du kan få vist miniaturer i gittervisning ved at trykke på Image-albummet.

Tryk på kameraikonet for at tage billeder/video og uploade til det nuværende album.
Tryk på fotoalbum-ikonet for at uploade fotos/videoer.

Understøttede filer

Understøttede lyd- og videoformater

Format Fil-endelser
MPEG-1, layer 3 .mp3
WAV .wav
AIFF .aif,.aiff
MPEG-2 eller MPEG-4 ADTS .aac
MPEG-4 .m4a,.mp4
H.264 Baseline Profile Niveau 3.0 video, op til 640 x 480 at 30 fps. (Baseline profilen understøtter ikke B frames.) MPEG-4 Part 2 video (Simpel Profil) .mov, .mp4, .mpv, .3gp

Understøttede billedformater

Format Fil-endelse
Tagged Image File Format (TIFF) .tiff, .tif
Joint Photographic Experts Group (JPEG) .jpg, .jpeg
Graphic Interchange Format (GIF) .gif
Portable Network Graphic (PNG) .png
Windows Bitmap Format (DIB) .bmp, .BMPf
Windows Icon Format .ico
Windows Cursor .cur
XWindow bitmap .xbm
Importer fra tredjepart

Importer/eksporter filer

One.com app’en understøtter kun redigering af tekstfiler. For at redigere andre filer skal du eksportere til en tredjeparts app, hvorefter du kan importere den tilbage til One.com app’en.

Sådan importerer du fra tredjeparts app.

Eksport i Bix app

Trin der skal følges for at importere:

Åbn filen i tredjeparts app’en.
Eksporter dokumentet til One.com. One.com app’en vil vise en besked og filen vil blive tilføjet listen Imported Files.
One.com app’en understøtter kun redigering af tekstfiler. For at redigere andre filer skal du eksportere til en tredjeparts app. Efter redigering kan du importere den tilbage til One.com app’en.
Importer filer
Importerede filer kan også uploades til Bix.

Hvis du vil opdatere en favoritfil med en importeret fil skal du gøre følgende:

Tryk på den blå pil i cirklen ved den importerede fil.
App’en vil derefter navigere til Favourites og erstatte filen.
Udskift filer

Sådan eksporterer du filer til en tredjeparts app

Åbn en dokumentfil fra fanen Favoritter/Importer filer.

Tryk på eksport-ikonet.
Dette vil vise eventuelle tredjeparts apps, som er installeret på enheden og som kan åbne filen.

Deling af filer

Du kan dele en fil ved at oprette et link til filen, som du derefter kan e-maile, kopiere og indsætte i onlinebeskeder, sms’er eller i et andet af dine foretrukne programmer.

Delt link

Sådan deler du filer

Naviger til fanen All Files/Favourites.
Få vist filen som du ønsker at dele ved at trykke på filen.
Tryk på i-ikonet i øverste højre hjørne af siden.
Tryk på Share-knappen.
Tryk på Email-knappen eller vælg Copy to Clipboard for at indsætte linket i en anden app.
Indtast modtagerens e-mailadresse.
Tryk Done.
Se - Del - Omdøb

Telefonindstillinger

Synkroniserings-indstillinger

Synkroniserings-indstillinger

Synkroniseringsmekanismen holder altid dine data opdateret på din enhed. Synkroniserings-indstillingerne kan fastlægges enten fra client-siden eller server-siden. Synkroniseringen kan indstilles til at bruge enten WiFi Sync eller Schedule Sync og et tidsinterval fra to til ti minutter. Hvis du aktiverer WiFi Sync, vil Schedule Sync automatisk blive deaktiveret.

Klient eller server

For de lette synkroniserings-indstillinger skal du blot gå til Settings og derefter Sync Settings.

Cache-indstillinger

En caching-mekanisme forbedrer ydelsen ved at gemme en bestemt mængde data på enheden. Du kan konfigurere File Cache og Media Cache baseret på din enheds lagerkapacitet.

For konfiguration af cache skal du gå til Settings og derefter Cache Settings og endelig til File Cache/Media Cache for at indstille værdien.

Adgangskode

Indtast adgangskode

Adgangskoden sikrer din One.com app ved at kræve indtastning af en firecifret adgangskode ved start.

For at konfigurere adgangskoden skal du gå til Settings og derefter Passcode Lock og taste en firecifret adgangskode.

Slet alle Bix-filer fra din enhed

Du kan slette dine kontodata ved at gå til Settings.

Gå til Indstillinger.
Fjern konto
Tryk Remove my account from device.

Dette vil slette alle de filer, som er downloadet til din enhed fra din konto.