Brug af Bix på Android

Systemkrav

Alle Android-enheder
Android OS v1.6 og nyere.

Understøttede sprog

One.com Bix-appen til Android, iPad og iPhone findes i øjeblikket på engelsk, dansk, tysk, spansk, fransk, italiensk, hollandsk, norsk og svensk.

Logge ind på Bix

Start appen og log på med din Bix-brugers e-mailadresse og adgangskode.

Indtast e-mail og adgangskode

Bemærk: Hvis du endnu ikke har oprettet en Bix-bruger, kan du følge denne guide: Oprette en Bix-bruger

Så snart du er logget ind, vil du se en liste over drev. Tryk på det drev, du ønsker at tilgå.

Tryk på det Cloud Drive du vil tilgå

Vælge en ny Bix-adgangskode

Hvis du har glemt din Bix-adgangskode, skal du trykke på Forgot Password?. Indtast din e-mail-adresse, og du modtager en vejledning til at vælge en ny adgangskode til Bix.

Indtast din e-mail og modtag vejledning til at vælge en ny adgangskode

Få hurtigt overblik over dine filer

Fanen All Files giver dig et hurtigt overblik over dine filer, der er gemt på Bix. Organiser dine filer i mapper og omdøb dem for at gøre dem lette at finde.

Få hurtigt overblik og organiser dine filer

Tilføje filer til Foretrukne for offline brug

Bix-appen gør det muligt for dig at tilgå dine filer, selv når du ikke har en internetforbindelse. Føj en fil til dine favoritter for at have adgang til den senest synkroniserede version, også når du er offline.

Tilgå dine filer offline

Tryk på Favorites (Foretrukne) fra rullegardinmenuen og tryk på stjernen for at tilføje filen til Favorites.

Tryk på rullegardinmenuen

Filerne, du har føjet til Foretrukne, vil blive markeret med en stjerne.

Foretrukne filer er markeret med en stjerne

Opbevare og afspille din musik

Appen vil automatisk organisere din musik og video, som er opbevaret på Bix og placere det under Music-fanen. Den indbyggede musikafspiller gør det muligt for dig at afspille din musik på Bix.

Appen kan organisere og afspille din musik

Tryk på en af kategorierne for at se dine filer. Musikken og videoerne vil blive organiseret efter kategori i Songs (Sange), Artists (Kunstnere), Albums, Videos, Composer (Komponist) og Genre.

Tryk på en af musikkategorierne

Du kan afspille en sang ved at trykke på sangen, eller tryk bare på Play for at afspille alle sange på listen.

Afspil en sang ved at trykke på sangen

Download en sang ved at trykke på Download. Et grønt flueben betyder, at filen allerede er downloadet til din Android-enhed.

Download en sang til din enhed ved at trykke på Download

Hvis du ønsker at afspille videoer eller musik uden at downloade, skal du bare trykke på filerne for at streame indholdet.

Opbevare fotos, videoer og andre filer

Alle de fotos du har gemt på Bix, vil automatisk være tilgængelige fra fanen Pictures (Billeder). Få vist billederne som enten miniaturer eller fuld skærm.

Tilgå dine fotos fra billedfanen

Tryk på kameraet for at optage fotos og videoer og uploade dem til Bix.

Tryk på kameraet for at optage fotos og videoer

Tryk på Upload for at uploade en fil.

Tryk på <strong>Upload</strong> for at uploade en fil.

Vælg hvilken filtype du vil uploade. Du kan uploade fotos, musik, videoer eller en hvilken som helst fil eller mappe.

Vælg en filtype

Dele filer i Bix

Del filer placeret på dine drev direkte fra Android appen. Når du deler en fil, kan den postes på Facebook, tweetes, kopieres eller indsættes i din foretrukne app.

Vis den fil du ønsker at dele.
Tryk på Share i rullegardinmenuen.
Tryk på rullegardinmenuen

Tilføje et drev fra et andet domæne

Du kan tilføje flere drev placeret på forskellige domæner og tilgå dem samtidigt.

Åbn Bix-appen.
Tryk på Add New Drive.
Tryk på Tilføj nyt Cloud Drive
Indtast loginoplysninger for den konto du ønsker at tilføje og tryk på Login.
Indtast loginoplysninger

Optimere ydelsen med caching

Caching forbedrer ydelsen ved at opbevare en fastsat mængde data på din enhed, så du kan tilgå dine filer hurtigere. Du kan konfigurere File Cache og Media Cache afhængigt af din Android-enheds lagerkapacitet.

Tryk på Settings.
Tryk på Indstillinger
Vælg størrelsen af File Cache og Media Cache.
Vælg cache-størrelse

Beskytte Bix med en adgangskode

Det anbefales, at du beskytter Bix med en adgangskode. Appen vil så bede om en firecifret adgangskode, som skal indtastes, hver gang Bix-appen bliver åbnet.

Tryk på Settings.
Tryk på Indstillinger
Sæt hak i afkrydsningsfeltet Passcode Lock.
Sæt hak ved Adgangskodelås
Indtast en firecifret adgangskode og bekræft den ved at indtaste den igen.
Indtast og bekræft adgangskode

Kryptere Bix med et adgangsudtryk

Når du konfigurerer et drev, kan du vælge Normal Encryption (Normal kryptering) eller Strong Encryption (Høj kryptering).

Vælg krypteringstype

Hvis du vælger Strong Encryption (Høj kryptering), vil du blive bedt om at oprette et adgangsudtryk. Du vil skulle indtaste adgangsudtrykket for at tilgå dine data på drevet.

Opret adgangsudtryk

Slette Bix-filer

Du kan slette Bix-filer og mapper på din Android-enhed.

Vis den fil eller mappe du vil slette og tryk på Delete (Slet) i rullegardinmenuen.
Tryk på slet
Tryk på Yes for at bekræfte sletningen.
Tryk for at bekræfte sletning

Understøttede filformater

Understøttede lyd- og videofilformater

Format Filtypenavn
MPEG-1, layer 3 .mp3
WAV .wav
AIFF .aif, .aiff
MPEG-2 eller MPEG-4 ADTS .aac
MPEG-4 .m4a, .mp4
H.264 Baseline Profile Level 3.0-video, op til 640 x 480 ved 30 fps.
(Baseline-profilen understøtter ikke B frames.)
MPEG-4 Part 2-video
(Simpel profil)
.mov, .mp4, .mpv, .3gp

Understøttede billedfilformater

Format Filtypenavn
Tagged Image File Format (TIFF) .tiff, .tif
Joint Photographic Experts Group (JPEG) .jpg, .jpeg
Graphic Interchange Format (GIF) .gif
Portable Network Graphic (PNG) .png
Windows Bitmap Format (DIB) .bmp, .BMPf
Windows Icon Format .ico
Windows Cursor .cur
XWindow bitmap .xbm

Find flere Bix-tips på vores supportsider.