Brug af Bix i Windows

Installere Bix på en Windows pc

Naviger til filen Bix.exe når download af installationsprogrammet til Windows er gennemført. Mange browsere gemmer filen i Downloads mappen. Kontroller dine browser-indstillinger hvis du er i tvivl om placeringen.

Åbning af Bix installationsfilen

Dobbelt-klik på filen for at starte installationsprogrammet. Hvis Windows beder om godkendelse, Klik på Run.

Kørsel af Bix installationsfilen

Vælg din foretrukne sprogindstilling og klik OK.

Valg af installationssprog

Klik på Next for at fortsætte.

Bix opsætningsguiden

Installationsprogrammet vil bede dig acceptere licensaftalen. Klik på I Agree.

Accept af slutbruger-licensaftalen

Vent et øjeblik mens Bix bliver installeret.

Valg af destinationsmappe for Bix-installationen

Klik på Next.

Bix bliver installeret vent venligst

Klik på Finish for at færdiggøre installationen.

Klik på Finish for at afslutte installation

Bix-indlogningsvinduet bliver vist. Indtast din e-mail og adgangskode og Klik på Log in.

Log ind i Bix med domænenavn email og adgangskode

Vælg det drev fra listen du ønsker at benytte. Klik på Next.

Valg af drev til konfiguration

Vælg de mapper, der skal synkroniseres, hvis du har nogen på dit drev. Klik på Choose.

Valg af drev til konfiguration

Vælg hvor du vil placere mapperne og klik på Sync.

Valg af drev til konfiguration

Din computer er nu klar til at benytte Bix programmet.

Synkronisere dine mapper med Bix

Du kan på et hvert tidspunkt tilføje mapper til synkronisering med Bix. Klik på Add folder øverst i Bix File Viewer for at tilføje mapper.

Tilføjelse af mapper til synkronisering

Fra listen over mapper kan du vælge hvilke du vil synkronisere. Som standard viser den Dokumenter, Billeder, Musik eller Videoer - hvis disse mapper findes.

Valg af mapper til synkronisering

Hvis du ønsker at synkronisere andre mapper end de forudvalgte, Klik på Add another folder og vælge den mappe du vil synkronisere. Klik på OK og Bix vil med det samme begynde at synkronisere indholdet af de valgte mapper til drevet.

Dine filer vil automatisk synkronisere til standard data placeringen og der vil blive oprettet genveje.

Tilføje andre mapper til synkronisering

Hvis du ønsker at ændre dataplaceringen, højreklik på Bix-ikonet i nederst højre hjørne af skærmen.

Der er adgang til Bix via ikonet i proceslinjen.

Klik på Preferences.

Valg af Indstillinger i menuen

Klik på Job settings

Bix job-indstillinger

Klik på Move.

Ændring af standard-data-placeringen

Vælg eller opret den mappe du vil benytte til real-time synkronisering og klik på OK.

Valg af mappe til brug ved realtids-synkronisering

For at stoppe synkronisering for en mappe, højreklik på mappen og vælg Cancel Sync mens synkroniseringen er i gang. Ved at højreklikke på mappen kan du også se mappen og dens egenskaber.

Annullering af synkronisering ved højreklik på mappe

Bix finder metadata som titel, album og sang-navn på alt din musik, ved at benytte Gracenote media databasen. Når der forbindes til Gracenote vises Powered by Gracenote i File Viewer.

Brug af Bix-kontekstmenuen

Højreklik på hvilken som helst mappe på din computer for at tilgå kontekstmenuen.

Du kan benytte kontekstmenuen til at tilføje mappen til synkroniseringen med Bix, dele den med enhver, se de forskellige filversioner der er tilgængelige og få mere information om hvordan programmet bruges.

Adgang til Gracenote databasen for albuminformationer

Downloade mapper fra Bix

Du kan downloade enhver mappe fra Bix til din computer. For at downloade en mappe skal du klikke på Edit ved mappen du vil downloade. Vælg forneden Bix and my computer fra This folder should be stored menuen og vælg hvor mappen skal gemmes på din computer. Klik på Save.

Ved at klikke gem downloader du mappen til din computer.

Adgang til genvejsmenuen for at føje mapper til synkronisering

Flette mapper i Bix

Hvis du prøver at tilføje en mappe fra din computer til Bix, som har samme navn som en eksisterende mappe, kan du vælge at flette mappen på din computer med mappen på Bix ved at klikke på OK.

Hvis du prøver at downloade en mappe fra Bix til din computer, som har samme navn som en eksisterende mappe, kan du vælge at flette mappen på Bix med mappen på din computer, ved at klikke på OK.

Download af mapper fra Bix til din computer

Genskabe mapper fra Bix

Du kan genskabe en mappe eller fil på Bix til din computer ved at klikke på Restore Files.

Genoprettelse af fil eller mappe på Bix

Vælg mappen eller filen der skal genskabes til din computer og klik på Restore.

Valg af fil eller mappe for genoprettelse til din computer

Vælg den lokale sti du vil genskabe til og klik på OK.

Se version og egenskaber

Højreklik på en mappe og vælg Properties for at se detaljerede egenskaber.

Valg af lokal sti til genoprettelse

Højreklik på en hvilken som helst fil og vælg View history for at se de synkroniserede mappeversioner.

Visning af mappeegenskaber

Dele filer og mapper

Du kan dele dine mapper og filer som links til enhver du vil.

Højreklik på en hvilken som helst synkroniseret mappe eller fil, og Klik på Share As Link for at dele den.

Visning af versioner af synkroniserede mapper

Vælg det antal timer eller dage objektet skal deles og klik på Create sharable link. Vent et øjeblik før linket bliver oprettet.

Deling af et objekt som link

Du kan kopiere linket ved at klikke på Copy link. Som standard er linket gyldigt i 3 dage, og du kan ændre gyldighedsperioden for linket senere.

Valg af varighed for delingsperioden

For at dele en fil via e-mail, klik på Email link og indtast modtagerens e-mailadresse, emne og en besked og Klik på Send email.

Deling af fil ved brug af e-mail