Brug af Bix i Windows

Installere Bix på en Windows pc

Naviger til filen OneComCloudDrive.exe når download af installationsprogrammet til Windows er gennemført. Mange browsere gemmer filen i Downloads mappen. Kontroller dine browser-indstillinger hvis du er i tvivl om placeringen.

Åbning af Cloud Drive installationsfilen

Dobbelt-klik på filen for at starte installationsprogrammet. Hvis Windows beder om godkendelse, Klik på Run.

Kørsel af Cloud Drive installationsfilen

Vælg din foretrukne sprogindstilling og klik strong>OK.

Valg af installationssprog

Klik på Next for at fortsætte.

Cloud Drive opsætningsguiden

Bix vil bede dig om at godkende One.com slutbruger-licensaftalen (EULA) og Gracenote licens-aftalen. Klik på Next og I Agree.

Accept af slutbruger-licensaftalen

Naviger til den ønskede installationsmappe eller vælg standardplaceringen. Klik på Install.

Valg af destinationsmappe for Cloud Drive-installationen

Vent et øjeblik mens Bix bliver installeret.

Cloud Drive bliver installeret vent venligst

Klik på Finish for at færdiggøre installationen.

Klik på Finish for at afslutte installation

Bix-indlogningsvinduet bliver vist. Indtast dit domæne, brugernavn (e-mail) og adgangskode og Klik på Next.

Log ind i Cloud Drive med domænenavn email og adgangskode

Vælg det drev fra listen du ønsker at benytte.

Din computer er nu klar til at benytte Bix programmet.

Synkronisere dine mapper med Bix

Valg af drev til konfiguration

Du kan på et hvert tidspunkt tilføje mapper til synkronisering med Bix. Klik på Add folder to sync øverst i Bix File Viewer for at tilføje mapper.

Tilføjelse af mapper til synkronisering

Fra listen over mapper kan du vælge hvilke du vil synkronisere. Som standard viser den Dokumenter, Billeder, Musik eller Videoer - hvis disse mapper findes.

Valg af mapper til synkronisering

Hvis du ønsker at synkronisere andre mapper end de forudvalgte, Klik på Add another folder og vælge den mappe du vil synkronisere. Klik på OK og Bix vil med det samme begynde at synkronisere indholdet af de valgte mapper til drevet.

Dine filer vil automatisk synkronisere til standard data placeringen og der vil blive oprettet genveje.

Tilføje andre mapper til synkronisering

Hvis du ønsker at ændre dataplaceringen, højreklik på Bix-ikonet i nederst højre hjørne af skærmen.

Der er adgang til Cloud Drive via ikonet i proceslinjen.

Klik på Settings.

Valg af Indstillinger i menuen

Klik på Job settings

Cloud Drive job-indstillinger

Klik på Move.

Ændring af standard-data-placeringen

Vælg eller opret den mappe du vil benytte til real-time synkronisering og Klik på OK.

Valg af mappe til brug ved realtids-synkronisering

For at stoppe synkronisering for en mappe, højreklik på mappen og vælg Cancel Sync mens synkroniseringen er i gang. Ved at højreklikke på mappen kan du også se mappen og dens egenskaber.

Annullering af synkronisering ved højreklik på mappe

Bix finder metadata som titel, album og sang-navn på alt din musik, ved at benytte Gracenote media databasen. Når der forbindes til Gracenote visesPowered by Gracenotei File Viewer.

Brug af Bix-kontekstmenuen

Adgang til Gracenote databasen for albuminformationer

Højreklik på hvilken som helst mappe på din computer for at tilgå kontekstmenuen.

Du kan benytte kontekstmenuen til at tilføje mappen til synkroniseringen med Bix, dele den med enhver, se de forskellige filversioner der er tilgængelige og få mere information om hvordan programmet bruges.

Downloade mapper fra Bix

Adgang til genvejsmenuen for at føje mapper til synkronisering

Du kan downloade enhver mappe fra Bix til din computer. For at downloade en mappe skal du klikke på Edit ved mappen du vil downloade. Vælg forneden Bix and my computer fra This folder should be stored menuen og vælg hvor mappen skal gemmes på din computer. Klik på Save.

Ved at klikke gem downloader du mappen til din computer.

Flette mapper i Bix

Download af mapper fra Cloud Drive til din computer

Hvis du prøver at tilføje en mappe fra din computer til Bix, som har samme navn som en eksisterende mappe, kan du vælge at flette mappen på din computer med mappen på Bix ved at klikke på OK.

Hvis du prøver at downloade en mappe fra Bix til din computer, som har samme navn som en eksisterende mappe, kan du vælge at flette mappen på Bixmed mappen på din computer, ved at klikke på OK.

Genskabe mapper fra Bix

Tilføjelse af en mappekopi

Du kan genskabe en mappe eller fil på Bix til din computer ved at klikke på Restore Files.

Genoprettelse af fil eller mappe på Cloud Drive

Vælg mappen eller filen der skal genskabes til din computer og klik på Restore.

Valg af fil eller mappe for genoprettelse til din computer

Vælg den lokale sti du vil genskabe til og klik på OK.

Se version og egenskaber

Valg af lokal sti til genoprettelse

Højreklik på en mappe og vælg Properties for at se detaljerede egenskaber.

Visning af mappeegenskaber

Højreklik på en hvilken som helst fil og vælg Show Versions for at se de synkroniserede mappeversioner.

Dele filer og mapper

Du kan dele dine mapper og filer som links til enhver du vil.

Visning af versioner af synkroniserede mapper

Højreklik på en hvilken som helst synkroniseret mappe eller fil, og Klik på Share As Link for at dele den.

Deling af et objekt som link

Vælg det antal timer eller dage objektet skal deles og klik på Create. Vent et øjeblik før linket bliver oprettet.

Valg af varighed for delingsperioden

For at dele en fil via e-mail, klik på Email og indtast modtagerens e-mailadresse, emne og en besked og Klik på Send.

Deling af fil ved brug af e-mail

Du kan kopiere linket ved at klikke på Copy. Som standard er linket gyldigt i 2 timer, og du kan ændre gyldighedsperioden for linket senere.

Du kan se en liste over dine delte links i File Viewer. Her kan du også ændre gyldigheden og slette de links du har oprettet.