Sig goddag til Bix

Bix gør dit liv lettere

Forestil dig at have ubegrænset mobil adgang til dine filer eller lytte til hele din musiksamling på din smartphone. Tænk hvis du kunne dele fotos med et enkelt klik på et link. Eller forestil dig at Bix sikrede din computers vigtige filer med automatisk online backup.

Bix kan gøre din hverdag både lettere, sjovere og mere sikker.

Bix er, hvor dine data er gemt online. Data, der er tilgængelig i Bix er placeret i Bix ’sikrede datacentre. Derfra er alle tilgængelige via internettet.

I Bix kan du vælge imellem to forskellige niveauer af tilgængelighed for data:

Findes i skyen og på enhed
Findes kun i skyen

I denne sammenhæng er enheden din computer, iPhone, iPad eller Android smartphone.

Det grønne ikon indikerer, at ressourcen er synkroniseret, og at data er tilgængelige i skyen og på din enhed. Den blå indikator betyder, at ressourcen ikke er synkroniseret, og at data kun er tilgængelige i skyen.

At data findes i skyen og på din enhed betyder, at data findes i identiske eksemplarer i både skyen og på din enhed. Enheden kunne være din iPhone, iPad eller Android smartphone.

At data kun findes i skyen betyder, at der kun er adgang til disse data, når du har forbindelse til internettet. Dataene er ikke synkroniseret med din enhed og derfor utilgængelige på din enhed.

Den primære fordel ved at gøre data tilgængelige fra både skyen og klienten er, at du altid har adgang til den nyeste opdaterede version fra alle dine enheder, uanset om du er online eller ej. Derudover kan du læse, redigere og dele data, uanset hvor du er.

Hvis du ikke behøver ubegrænset adgang til en ressource, kan du spare plads og datatrafik ved at sætte en ressource til kun at være tilgængelig i skyen.

Du kan altid gøre en mappe på Bix tilgængelig fra din computer og vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres på computeren. Det er også muligt at bestemme, hvilke mapper der ikke længere skal være tilgængelige på computeren.

Læs mere: Brug af Bix i Windows & Brug af Bix på Mac

Synkronisering og backup

Bix skaber identiske datasæt og holder dem løbende synkroniseret med hinanden på tværs af enheder og operativsystemer. I praksis er indholdet af din smartphone et spejl af indholdet af din computer og Bix og vice versa.

Tilføjer du en fil til synkronisering på din computer, vil filen automatisk også blive tilføjet din smartphone, din tavle-computer eller enhver anden enhed, der er indstillet til at synkronisere i Bix. Det samme vil ske, hver gang du redigerer i filen eller eventuelt sletter filen.

Bix har versionskontrol. Versionskontrol registrerer eventuelle ændringer i dine filer og sikrer, at du altid har den nyeste version. Versionskontrol sikrer, at alle dine ændringer bliver gemt og kontrollerer løbene, at dine seneste ændringer gemmes og synkroniseres til enheden.

Bix holder styr på den nyeste version af dine filer, uanset hvor du har oprettet eller gemt en specifik fil. Dine data er også beskyttet af automatisk real-time backup.

Tilføj mapper til synkronisering fra Bix File Viewer, så du kan få adgang til dem fra alle dine enheder. Tilføj for eksempel Windows-mappen "Dokumenter" i File Viewer.

Alle dine dokumenter vil med det samme være tilgængelige fra din mobiltelefon, din iPad eller enhver enhed med Bix installeret.

Let at bruge

Bix kommer med avancerede funktioner, men er let at bruge for alle.

Det tager ikke mere end et par minutter at komme i gang med Bix. Efter et par klik har du installeret Bix på din computer og er klar.

Læs mere: Hvor kan jeg downloade Bix?

For at få adgang fra din mobil, henter du appen til iPhone, iPad og Android i App Store og i Google Play. Så snart du har installeret Bix og opsat de ressourcer, du ønsker synkroniseret, vil Bix ubemærket køre i baggrunden uden at forstyrre dig i dit arbejde. Systemet kræver ikke vedligeholdelse eller andre handlinger fra din side.

Mobil adgang til dine data

Når du åbner Bix appen på din smartphone og logger på, vil du se en liste over drev der er til rådighed for din bruger.

En liste over alle dine filer

Hvert drev kan indeholde flere mapper og filer. Få adgang til dine foretrukne, musik og billeder med et enkelt tryk fra den øverste linje.

afspil og download.

For at få adgang til data, der er i Bix, har du brug for internetforbindelse. Data, der både er i skyen og på din enhed, kan tilgås fra din iPhone, iPad eller Android smartphone, når du er offline.

Læs mere: Brug af Bix på iPhone & Brug af Bix på iPad & Brug af Bix på Android

Sikkerhed i Bix

Al overførsel af data mellem Bix og klienter foregår via SSL-forbindelser (Secure Sockets Layer). SSL er en protokol til overførsel af private filer, som benytter nøgler til kryptering af data. SSL beskytter dine data, sådan at ingen uvedkommende kan opsnappe data under overførsel.

Alle data bliver krypteret, inden de placeres på Bix’ systemer. Alle data, som du placerer på Bix, vil blive gemt i replikerede datacentre for at opnå den højest mulige grad af sikkerhed. Datareplikering betyder, at data er placeret i to separate datacentre.

Vores omfattende sikkerhedsforanstaltninger bidrager til at give den sikreste og mest stabile webhosting- og lagerløsning på markedet.