Ændre abonnement

Klik på dette ikon i kontrolpanelet for at få adgang til abonnementssektionen:

Tilgang til abonnementssektionen i webhotellets Kontrolpanel.

Betaling

Betalingskort(credit card): Når ordren bliver fornyet, vil du med denne betalingsmetode modtage en e-mail med et link til din faktura og en betalingsside.

Bankoverførsel(bank transfer): Når ordren bliver fornyet, vil du med denne betalingsmetode modtage en e-mail med din faktura samt detaljer for betaling.

Du kan kun betale med bankoverførsel i Danmark, Norge, Holland, Belgien, Sverige, Tyskland og Frankrig.

Indbetalingskort(inpayment form): Når ordren bliver fornyet, vil du med denne betalingsmetode modtage din faktura per brev indeholdende et girokort.

Bemærk, at der pålægges et gebyr på 15 DKK / 20 SEK eksklusiv moms, ved denne betalingsmetode. Denne betalingsmetode er kun mulig i Danmark og Sverige.

Vælg din ønskede betalingsmetode og klik på Opdater (update). Ændringerne træder i kraft når ordren bliver fornyet.

Valg af betalingsform.

Opgradering

Du kan til enhver tid opgradere dit webhotel. Du betaler intet gebyr, blot prisforskellen mellem den nuværende og den fremtidige størrelse.

Vælg størrelsen du ønsker til dit webhotel og klik på Næste (next).

Opgradering til et større webhotel-abonnement.

Fakturaen vil vise dig den samlede pris, efter resten af din abonnementsperiode er blevet modregnet.

Visning af abonnementsfaktura med samlede omkostninger.

Indtast Kortindehavers navn, Kortnummer, vælg Korttype, Udløbsdato og indtast dine Kontrolcifre og klik på Køb.

Indtastning af betalingsoplysninger.

Du har nu opgraderet dit webhotel.

Hvis du ønsker at opgradere ved at lave en bankoverførsel, skal vi have en skriftlig erklæring, hvori du ytrer ønske om en opgradering. Husk at skrive dit domænenavn, ordrenummer samt din underskrift.

Nedgradering

Nedgradering skal ske senest 60 dage før fornyelse af dit webhotel. Sker nedgradering senere end denne frist vil prisen først blive lavere på næste faktura, og du skal derfor stadig betale for et større webhotel.

Vælg den ønskede størrelse fra drop-down menuen og klik "Næste". Webhotellet er nu nedgraderet.

Ønsker du at nedgradere dit webhotel, vil der ikke ske en refundering. Din næste faktura vil vise prisen for den nye størrelse. Nedradering sker med det samme.

Nedgradering til et mindre webhotel-abonnement.

Fakturaer

Alle dine faktura er vist her, med beløb og betalingsdato anført. Du kan ligeledes se om fakturaen er betalt eller ej. Hvis du klikker på fakturanummeret åbnes fakturaen. Du skal bruge en PDF-læser for at åbne din faktura. Du kan fx bruge Adobe Reader.

Alle fakturaerne er listet op med beløb og betalingsdato.

Valuta for fakturaer kan ikke ændres.

Du kan altid betale dine fakturaer direkte på kontrolpanelet ved at klikke på knappen Betal i toppen af siden.

Betaling kan ske via Kontrolpanelet.

Indtast Kortindehavers navn, Kortnummer, vælg Korttype, Udløbsdato og indtast dine Kontrolcifre og klik på Godkend, for at betale din regning.

Indtastning af betalingsoplysninger.