PHP-konfiguration

Klik på PHP & MySQL i kontrolpanelet for at tilgå avancerede indstillinger for PHP.

Tilgang til PHP-konfigurationen i Kontrolpanelet.

Bemærk: der kan gå op til 15 minutter før ændringerne træder i kraft.

PHP error messages

Som standard vises fejlmeddelelser ikke i PHP-applikationer. Vælg On og derefter Opdater (update), hvis du vil have fejlmeddelelser vist på dine sider; vælg ellers Off og klik derefter Opdater (update).

Vælg om du ønsker visning af PHP error messages på din hjemmeside.