MySQL adgangskode

Klik på dette ikon i kontrolpanelet for at få adgang til sektionen med avancerede indstillinger:

Gå til avancerede indstillinger for at komme til fornyelse af MySQL-adgangskoden.

MySQL

Din adgangskode til MySQL skal være forskellig fra adgangskoden til din FTP-konto. Det er for at sikre dine filer og din database bedst muligt. Klik på Næste (next) for at komme til formularen, hvor du kan ændre din MySQL-adgangskode.

Fortsæt til formularen for ændring af MySQL-adgangskoden.

Indtast din nye adgangskode (password) og bekræft det i feltet nedenunder og klik på Gem (save) for at ændre din MySQL-adgangskode.

Indtast og bekræft din nye MySQL-adgangskode.

Bemærk: der kan gå op til 15 minutter før den nye adgangskode virker.