Skift din MySQL-adgangskode

Klik på MySQL-ikonet i dit Kontrolpanel for at tilgå indstillingerne for MySQL.

Gå til avancerede indstillinger for at komme til fornyelse af MySQL-adgangskoden.

Gør din adgangskode unik

Din adgangskode til MySQL skal være forskellig fra adgangskoden til din FTP-konto. Det er for at beskytte dine filer og din database på bedst mulig måde. Klikker du på Skift adgangskode, kommer du til en formular, hvor du kan ændre din MySQL-adgangskode.

Fortsæt til formularen for ændring af MySQL-adgangskoden.

Indtast din nye adgangskode (password) og bekræft det i feltet nedenunder og klik på Gem (save) for at ændre din MySQL-adgangskode.

Indtast og bekræft din nye MySQL-adgangskode.

Bemærk: der kan gå op til 15 minutter før den nye adgangskode virker.