Logfiler

Klik på ikonet Avanceret i dit Kontrolpanel for at tilgå indstillingerne for PHP.

Du kan tilgå de avancerede indstillinger via Kontrolpanelet.

Logfiler

Hvis du klikker på knappen Download får du vist en liste med alle dine logfiler. Klik på logfilens navn for at downloade den specifikke fil. Der er to typer af komprimerede filer, gz filer og bz2 filer. Gz filer bliver automatisk dekomprimeret når du gemmer dem på din computer, bz2 filer skal dekomprimeres med et specielt program. Gennem dine logfiler har du adgang til informationer om besøgende (IP-adresser, filnavne, tidspunkt for besøget osv.). Det er disse informationer der bruges til at generere din statistik.

Hvis du klikker på Download-knappen vises en liste over alle dine logfiler. Klik på hver af de komprimerede filer for at downloade dine logfiler.