Opsætning af Multi Admin

Hvis du har tre eller flere webhoteller hostet af One.com, kan du bruge Multi Admin til nemt at styre dine forskellige webhotelkonti. Hvis Multi Admin er tilgængelig, vil Multi Admin-ikonet være synligt i kontrolpanelet.

Vær opmærksom på: Hvis du har tre eller flere webhoteller hos One.com, men ikonet ikke viser sig i kontrolpanelet, så tjek at dine webhotel-konti er registreret med den samme e-mailadresse. Log på kontrolpanelet for hver konto og opdater e-mailadressen under Ejerinformationer. Når alle dine webhoteller er registreret med den samme e-mailadresse, er du klar til at oprette din Multi Admin- Profil. Se venligst denne guide for yderligere information om hvordan du opdaterer ejerinformationer: Ændre kontaktoplysninger.

Valg af Multi Admin i Kontrolpanelet.

For at begynde at bruge Multi Admin skal du først oprette en Multi Admin-profil og vælge en adgangskode.

Klik på Multi Admin-ikonet i kontrolpanelet.

Start på oprettelsen af en Multi Admin profil og vælg en adgangskode.

Klik på Next.

Der er nu blevet sendt en e-mail til ovenstående e-mailadresse. Åbn e-mailen og klik på Select Password-linket. Det vil åbne et nyt vindue.

Modtagelse af en e-mail med et adgangskode-link til fuldførelse af Multi Admin profil-oprettelsen.

Du har nu oprettet en Multi Admin profil. For fremtiden kan du logge ind i Multi Admin fra den side, hvor du logger ind i kontrolpanelet. Du kan også tilgå Multi Admin direkte fra kontrolpanelet ved at klikke på ikonet.

Se venligst denne guide for yderligere information om at bruge Multi Admin: Brug af Multi Admin