Brug af Multi Admin

Index

Fra Multi Admin kan du få overblik over alle dine domæner og:

Ændre ejerinformationer
Betal fakturaer
Log ind i kontrolpanelet

Hvis du endnu ikke har oprettet en Multi Admin-profil, så følg venligst vores guide til Opsætning af Multi Admin.

Vælg Control Panel på vores forside og log ind i Multi Admin med den registrerede e-mailadresse og Multi Admin-adgangskoden.

Log ind i Multi Admin med e-mailadressen og adgangskoden.

Så snart du er logget ind, viser Multi Admin-oversigten alle de webhotel-konti, der er tilknyttet denne Multi Admin profil med følgende informationer:

Domæne - Det hostede domænenavn
Produkt - Webhotelstørrelsen
Fornyelsesdato - Den dato dit abonnement vil blive fornyet, medmindre det opsiges inden den dato.
Balance - Kontoens nuværende balance
Status - Om kontoen er aktiv, afventer aktivering eller er opsagt.

Ved at klikke på hver kolonneoverskrift kan du ændre rækkefølgen, i hvilken dine webhotelkonti bliver vist.

Multi Admin oversigten viser alle webhotel-kontodetaljerne.

Log ind i kontrolpanelet

Ved at klikke på More info kan du tilgå kontrolpanelet for det pågældende webhotel.

Få mere info og tilgå Kontrolpanelet for et webhotel.

Indtast adgangskoden for det valgte webhotel og klik på Log on.

Bemærk venligst: Hvis du har glemt din adgangskode til dette webhotel, kan du anmode om en ny adgangskode ved at klikke på Forgot your password? (Glemt din adgangskode?).

Indtast webhotel-adgangskoden for at logge på.

Betal fakturaer

I Multi Admin kan du betale alle fakturaer for dine webhoteller hos One.com.

Under Balance har du overblik over balancen for hver af dine webhotelkonti. Hvis en faktura er forfalden til betaling, vil det udestående beløb være synligt i denne kolonne.

Betal eventuelle forfaldne fakturaer for dine webhoteller i Multi Admin.

Klik på beløbet for den webhotelkonto du ønsker at betale for. Du vil nu blive videresendt til Subscription (abonnement)-sektionen for det tilhørende webhotel.

Bemærk venligst: Hvis balancen er positiv, har du et overskud på denne konto. Kontakt venligst vores Salgsafdeling.

I Subscription (abonnement)-sektionen er alle dine aktuelle og tidligere fakturaer tilgængelige for download. Du kan også betale et hvilket som helst udestående beløb med det samme. The Subscription (abonnement)-sektionen er også tilgængelig via kontrolpanelet.

Bemærk: Behandlingen af din betaling kan tage op til to uger. Når behandlingen er fuldført, vil balancen blive opdateret.

Klik på fakturanummeret i Multi Admin for at downloade fakturaen.

Ændre ejerinformationer

Med Multi Admin kan du ændre ejerinformationer for dine webhoteller.

Marker de domæner du ønsker at opdatere og klik på Next.

Tilgå Multi Admin oversigten for at opdatere dine ejerinformationer.
Der vil blive vist en oversigt over webhoteller der opdateres.

I toppen af skærmen har du en oversigt over alle de webhoteller, der vil blive påvirket af din opdatering. Eventuelle uudfyldte felter vil ikke blive ændret.

Indtast de informationer du ønsker at ændre og klik på Next.

Fortsæt for en forhåndsvisning af dine ændringer.

Denne skærm viser et overblik over alle webhotelkonti, som vil blive påvirket af opdateringen.

Kolonnen Before (Før) viser de nuværende ejerinformationer.

En oversigt over de konti der påvirkes af din opdatering.

Kolonnen After (Efter) viser ejerinformationerne, som de vil blive gemt, når du klikker på Confirm. De påvirkede felter er fremhævet med gråt.

Gennemse dine ændringer før bekræftelse af opdateringen.

Tjek at informationerne under After (Efter) er korrekte, inden du klikker på Confirm (Bekræft) for at gemme oplysningerne.

Hvis du ønsker at redigere i nogle af oplysningerne, så klik på Previous for at gå tilbage.

Bekræft opdateringen af ejerinformationer.

Når du har klikket på Confirm (Bekræft), er oplysningerne gemt og opdateringen af ejerinformationer er fuldført. Klik på Multi Admin overview-knappen for at vende tilbage til Multi Admin.

Vend tilbage til Multi Admin efter opdatering af ejerinformationer.

Ændre den registrerede e-mailadresse

Hvis du ønsker at ændre den registrerede e-mailadresse for en eller flere af de konti, der er tilknyttet din Multi Admin profil, skal du indtaste en sikkerhedskode for at bekræfte og gemme ændringerne.

Sikkerhedskoden vil blive sendt til den e-mailadresse, din Multi Admin profil i øjeblikket er registreret med.

Tjek at oplysningerne under After (Efter) er korrekte. Indtast den sikkerhedskode du modtog via e-mail og klik på Confirm (Bekræft) for at gemme informationerne.

Tast en sikkerhedskode for at ændre den registrerede e-mailadresse.

Hvis du ønsker at Hvis du ønsker at redigere i nogle af oplysningerne, så klik på Previous for at gå tilbage.

Bemærk: Kun webhotelkonti, som er registreret med den samme e-mailadresse, kan tilknyttes den samme Multi Admin-profil.