Hvordan kommer jeg i gang med Bix?

Bix er en gratis funktion for alle kunder hos One.com, så det første du behøver er et webhotel hos One.com. Næste trin er at oprette et drev:

1. Log ind i Kontrolpanelet fra www.one.com
  2. Klik på ikonet for Bix
  3. Klik på Opret et drev.

Ved oprettelse af et nyt drev opretter du også en ny bruger, som er unik for det drev. Du kan imidlertid også vælge en allerede eksisterende Bix-bruger eller endda ændre brugeren, efter at det pågældende drev er oprettet.

Download programmer:

Fra Kontrolpanelet kan du nemt downloade alle de programmer, du vil bruge til at forbinde med og redigere dine Bix-filer. Du kan også downloade apps til iPhone/iPad i App Store, og til Android i Google Play. Der er også adgang til dit drev igennem din browser ved at logge ind i Bix - File Manager

Hvor kan jeg downloade Bix?

Guider til at komme i gang:

Når Bix-programmet er downloadet og installeret på din enhed, kan du benytte de følgende guider:

Brug af Bix i Windows
Brug af Bix på Mac
Brug af Bix på iPhone
Brug af Bix på iPad
Brug af Bix på Android

Du er nu klar til at begynde at bruge funktionerne i Bix!