Hvordan uploader jeg videoer til mit Galleri?

1. Åbn dit Galleri i en browser, ved at indtaste galleriets URL,
    eller find det under Galleri i dit Kontrolpanel.
  2. Klik på Log ind, og indtast dine oplysninger for at logge ind på dit galleri.
  3. Åbn det album, hvor du vil placere videoen
  4. Klik Tilføj video, og vælg den video, du vil tilføje,
    eller træk den video, du vil tilføje fra din computer til albummet.
  5. Vent venligst, mens videoen bliver kodet.
  6. Når du er færdig med at uploade videoer, ruller du til bunden af siden og klikker på Gem for at gemme ændringerne.
Understøttede filtyper: .avi, .flv, .wmv, .mov, .mp4, .m4v, .ogg, .3gp, .3g2, .mpeg, .rmvb
Maksimal filstørrelse: 1 GB