Hvordan uploader jeg en fil gennem File Manager?

Du kan tilgå Bix File Manager direkte fra din browser ved at klikke på Bix øverst i menuen på www.one.com.

1. Log ind med brugeren, der er oprettet til dit drev.
  2. Hvis du vil uploade filer til en ny mappe, opretter du en mappe ved at klikke på Ny Mappe-knappen øverst i menuen. For at uploade en fil til en eksisterende mappe i dit drev dobbeltklikker du på den ønskede mappe.
  3. Vælg Upload øverst i File Managerens menu for at uploade filer. Du vil se alle filer og mapper på din computer i dialogboksen.
  4. Marker den fil du ønsker at uploade og klik Open.

Filen vil nu blive uploadet til dit drev og synkroniseret til de enheder (f.eks. mobiltelefon, pc etc.), du har forbundet til dette drev.