Hvordan synkroniserer jeg en mappe på min computer?

Sørg for at Bix Windows programmet kører på computeren, benyt en af følgende metoder til at synkronisere din mappe:

Metoder til at synkronisere mapper på computeren:

Højreklik på mappen på din computer. I menuen der kommer frem, klik på "Bix", og vælg "Add to sync".
Klik på knappen "Add folder to sync" fra Windows programmet.
Træk og slip filen eller mappen fra din pc og ind i Windows programmet

Mappen vil nu blive synkroniseret med dit drev, og du kan nemt tilgå dine filer fra din mobil eller en hvilken som helst internet browser.