Hvordan sletter jeg historiske data for Bix?

Bix gemmer automatisk kopier af dine filer. Du kan slette disse gamle versioner af dine filer for at frigøre lagerplads på både dit webhotel og Bix.

  1. Åbn din browser
  2. Gå til https://login.one.com/cd
  3. Log på det drev, hvor de gamle filversioner er placeret
  4. Sørg for at vælge det rigtige i rullegardinmenuen, hvis du har flere drev
  5. Klik på Gamle versioner
  6. Vælg de filer, for hvilke du vil slette gamle filversioner
  7. Klik på Slet alle gamle versioner i menuen til højre
  8. Klik på Ok, når du bliver spurgt, om du vil slette gamle versioner af de valgte elementer.
Bemærk: De gamle filversioner er nu slettet for altid og kan ikke genskabes i noget Bix-program.