Hjem Guider & FAQ

Hvordan sletter jeg et drev?

Vær opmærksom på, at hvis du sletter Cloud drevet vil alle filer og mapper på drevet blive fjernet, og alt data på drevet permanent slettet. Dette betyder at alt historisk data vil være forsvundet, og at data på Cloud drevet ikke vil kunne genskabes. Så vær sikker på du har en kopi gemt lokalt på computeren, af de filer du ønsker at beholde.

Slet et drev ved hjælp af flg. trin:

  1. Log ind i det One.com Kontrolpanel, som tilhører det webhotel, dit drev er placeret i.
  2. Windows programmet skal også afsluttes hvis det stadig kører.
  3. Vælg Rediger ud for navnet på det drev du vil slette og...
  4. Klik på Slet drev.
  5. Bekræft sletning af dette drev ved at indtaste adgangskoden for One.com Kontrolpanelet (ikke Bix-brugeradgangskoden).