Hvordan opsætter jeg en mailkonto i f.eks. Outlook?

Når du skal opsætte en mailkonto i f.eks. Outlook, skal du bruge brugernavn, adgangskode, IMAP server og SMTP server.

Brugernavn og Kontonavn: er lig med hele e-mailadressen som du oprettede den i kontrolpanelet.

Adgangskode: er den adgangskode, som du har valgt til den pågældende mailkonto ved oprettelsen i kontrolpanelet.

IMAP server: imap.one.com

SMTP server: send.one.com

Hvis du ønsker en trin-for-trin-vejledning i at opsætte Outlook 2013 og andre e-mailprogrammer, findes der flere e-mail-guider på vores supportside.

Guider til opsætning af e-mail:
Opsætning i Microsoft Outlook 2013
Opsætning i Microsoft Outlook 2010
Opsætning i Microsoft Outlook 2007
Opsætning i Microsoft Outlook 2003
Opsætning i Microsoft Outlook 2011 til Mac
Opsætning i Outlook Express
Opsætning i Thunderbird
Opsætning af Opera Mail
Opsætning i Mail OS X
Opsætning af Windows Mail
Opsætning i Windows Live Mail
Opsætning i Windows Live Mail 2011
Opsætning i Windows Phone
Opsætning af Nokia/Symbian mobiltelefoner
Opsætning af mail på iPhone/iPad/iOS
Opsætning i Android Email
Opsætning af mobiltelefon