Hvordan opretter jeg et nyt login?

Vi har opdateret vores loginrutiner. Alt du skal gøre, er at oprette et nyt login, hvor du benytter den registrerede kontakt e-mailadresse som brugernavn, i stedet for dit domænenavn.

Opret et nyt login

1. Gå til denne side:
    https://www.one.com/admin/adminbruger-send-oprettelses-email.do

2. Indtast din registrerede kontakt-e-mailadresse.
    Kontakt-e-mailadressen er den den adresse, hvorpå du har modtaget alle dine adgangskode-e-mails og fakturaer fra One.com
  3. Klik på Næste
  4. Tjek din indbakke, og sørg for at opdatere din adgangskode via det link vi har sendt dig

Har du glemt din registrerede e-mailadresse, men har stadig din adgangskode?

Hvis du har adgangskoden til dit kontrolpanel, men ikke kan huske den registrerede e-mailadresse
-brug dit domænenavn og adgangskode til at skifte e-mailadresse.

1. Gå til denne side:
    Kan ikke huske e-mailadressen

2. Indtast dit domænenavn og adgangskode
  3. Klik på Næste
  4. Din registrerede e-mailadresse vil blive vist.

Hvis du vil ændre e-mailadressen, skal du indtaste en ny adresse og klikke på Skift e-mailadresse

Har du glemt din adgangskode og har ikke har adgang til den registrerede e-mailadresse?

Hvis du ikke kender adgangskoden til dit kontrolpanel eller har adgang til den registrerede e-mailadresse
- så skal du have os til at opdatere den registrerede e-mailadresse for dig

.
  1. Udfyld denne formular:
    Formular til at opdatere kontaktoplysninger

2. Du kan returnere formularen til os via e-mail, fax eller post.
  3. Vent mens vi opdaterer din registrerede e-mailadresse.
  4. Du vil modtage en bekræftelse fra os på e-mail.
Bemærk:
Hver formular behandles manuelt, så vær tålmodig, mens vi behandler din. Hvis du har spørgsmål vedrørende din formular er du velkommen til at kontakte vores support.

Hvis du allerede har oprettet et nyt login
Hvis du har brug for flere login til dine webhoteller
Hvordan opretter jeg en gæstebruger?