Hvordan logger jeg ind med FTP?

Dit FTP-program vil spørge efter host (værtsnavn), brugernavn og password. Host og brugernavn ses i kodebrevet, som er blevet tilsendt.

Server / Host (værtsnavn): ftp.example.com (udskift example.com med dit eget domæne)

Brugernavn: Dit eget domæne (Eks. example.com) (med små bogstaver og uden www. foran)

Adgangskode: inkluderet i kodebrevet, såfremt du har valgt ikke at skjule det. Glemt adgangskode?

Port: 21
Hvor finder jeg et FTP-program?
Brug af File Manager