Hvordan konfigurerer jeg spamfilteret?

Vores spamfilter arbejder med et strafpoint-system. Hvis du slår spamfilteret til, vil alle dine mails få point efter hvor spamlignende de er. Et højt antal point betyder, at det sandsynligvis er spam.

Hvis en e-mail opnår flere point end warning level, bliver Emnefeltet tilføjet [SPAM WARNING]. Hvis en e-mail opnår flere point end kill level, bliver mailen slettet.

Vi anbefaler, at spamfiltrene sættes til følgende værdier:
Warning-level 6
Kill-level 8

Hvis warning- og kill-level er identiske, eller hvis kill-level sættes til en værdi under warning-level, vil du aldrig modtage advarsler, fordi e-mails da vil blive slettet.

Opsætte spamfilter til din mail-konto:

1. Log på dit Kontrolpanel via www.one.com.
  2. Klik Virus & spam
  3. Klik Rediger for den konto, du ønsker at tilføje et filter til.
  4. Vælg ON under Spam-filter.
  5. Indstil niveauerne.
Konfigurer virus- og spamfilter.