Hvordan konfigurerer jeg spamfilteret?

Når filteret er aktiveret, vil det analysere alle indkomne beskeder for at identificere eventuelt spam og tjekke, om de indeholder virus, eller om de på anden måde er skadelige.

Hver gang filteret finder en e-mail, der indeholder spam, vil en besked med ordene [SPAM WARNING] blive tilføjet i emnelinjen. E-mails der indeholder virus og andet skadeligt indhold, vil blive fjernet.

Opsætte spamfilter til din mail-konto:

1. Log på dit Kontrolpanel via www.one.com.
  2. Klik Virus & spam
  3. Find den konto, der skal føjes et filter til.
  4. Skub til/fra-tasten til højre. Filteret er aktiveret og til/fra-tasten skifter farve til grøn.
Konfigurer virus- og spamfilter.